Ο Γιώργος Μυλωνάς στο Club του Σταυρού του Νότου

Ο Γιώργος Μυλωνάς, από απόψε και κάθε Κυριακή μέχρι τις 11 Οκτώβρη θα βρίσκεται στο Club του Σταυρού του Νότου που άρχισε ήδη να διαμορφώνει το πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣτΝ...

Διαβάστηκε φορες
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2009-2010

Ο Γιώργος Μυλωνάς επιστρέφει μετά από περίπου 3 χρόνια στη μουσική σκηνή μέσα από την οποία έγινε γνωστός παρουσιάζοντας για πολλά χρόνια μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη μία μουσική παράσταση που συνδύαζε το χιούμορ, το stand-up comedy και το τραγούδι. Τη φορά αυτή, ο Γιώργος Μυλωνάς αποφάσισε να περπατήσει σε πιο μοναχικά μονοπάτια μετά από μια μακρόχρονη και πολύ επιτυχημένη παρουσία σε ευρεία σχήματα.

Αυτό προδίδει και ο τίτλος "It's a guy's thing" που έχει δώσει στη μουσική παράσταση που θα παρουσιάζει από απόψε και κάθε Κυριακή στο Club του Σταυρού του Νότου, τη μία από τις τρεις σκηνές του αγαπημένου μουσικού στεκιού του Νέου Κόσμου. Οι 4 παραστάσεις του (μέχρι 11 Οκτωβρίου) αναμένεται να περιλαμβάνουν τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλιά "Καλοκαίρια που γελούν" όπως οι επιτυχίες "Άσε ένα ψέμα σου" και "Βουτιά", αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στον επόμενο δίσκο του με τίτλο "Liberta". Δεν λείπουν ποτέ από τα live του και επιλογές από ξένο pop-rock, jazz-swing, ska-reggae. Ένταση, ηλεκτρισμός, χιούμορ και πολλή διάθεση για ένα live party από έναν αξιόλογο νέο εκπρόσωπο της εγχώριας pop-rock σκηνής. Ώρα Έναρξης: 23.00. Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με ποτό.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του "Σταυρός του Νότου - Club"

Ένα νέο συγκρότημα, οι YIANNEIS, θα βρίσκονται κάθε Δευτέρα μέχρι τις 12 Οκτώβρη στο Club του Σταυρού του Νότου. Ελληνικό γκρουπ με αγγλικό στίχο, που παρουσιάζει κυρίως διασκευές γνωστών ξένων κομματιών (Beirut, Muse κ.ά.). Οι φήμες λένε ότι πέρυσι γινόταν πανικός σε μικρό μπαρ στο Μοναστηράκι όπου έπαιζαν την Άνοιξη, με τις παραστάσεις τους να παίρνουν παράταση λόγω της μεγάλης επιτυχίας. Μια σύντομη ακρόασή τους ακόμα και στο youtube σε πείθει ότι πρόκειται για εξαιρετική μπάντα που θα τραβήξει την προσοχή μας τα επόμενα χρόνια. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να τους δούμε σε μεγαλύτερη σκηνή. Κάθε Δευτέρα στο ΣτΝ Club με ώρα έναρξης 22:30. www.myspace.com/yianneis

Τις Τρίτες τη σκυτάλη παίρνει το σχήμα "Fenia! It happened to me!" από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου, ενώ με εκκίνηση την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, το γκρουπ "Κόκκινα Χαλιά", που το γνωρίσαμε μέσα από γνωστό τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού, θα παρουσιάζει το δικό του πρόγραμμα κάθε Τετάρτη μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου. Ώρα έναρξης για τα δύο αυτά σχήματα 22:30.

Για τις άλλες δύο σκηνές του Σταυρού του Νότου, την Κεντρική και το Απέναντι, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι με κάποια ονόματα να ακούγονται (Θηβαίος, Μποφίλιου, Ελ. Ζουγανέλη). Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε περισσότερα.

info

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Τηλ: 210 9226975
www.stn.gr
Διαβάστε ακόμα