Ελένη Τσαλιγοπούλου @ Passport: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Passport την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Passport την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 1 μμ:

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 16-23-30/12 και Σάββατο, 17/12

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

Τιμή εισόδου: 12 eur (με μπύρα ή κρασί στο μπαρ) – 18 eur (σε τραπέζι)

Ωρα έναρξης: 22.00

Με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της ξεκίνησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου, εδώ κι ένα χρόνο, την περιοδεία της.
 Στο πρόγραμμά της συναυλίας παρουσιάζει τα τραγούδια που έγραψε πρόσφατα η ίδια και κυκλοφόρησαν στο cd Tα-ρι-ρα πλαισιώνοντας τα με δυνατές στιγμές από το προσωπικό της ρεπερτόριο σε νέες διαφορετικές εκτελέσεις που ανανεώνουν κομμάτια που έχουν αγαπηθεί πολύ, δημιουργώντας μια σπουδαία παράσταση.

Έχοντας καθιερωθεί ως μια σημαντική ερμηνεύτρια με πολύ δυνατές ερμηνείες, τόσο σε παραδοσιακά τραγούδια όσο και σε πιο σύγχρονα κομμάτια, η Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσίασε φέτος τα πρώτα δικά της τραγούδια, σε μουσική που έγραψε η ίδια και στίχους που της χάρισαν οι φίλοι της, εξέχοντα μέλη της ελληνικής μουσικής: Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Νίκος Ζούδιαρης, Θοδωρής Γκόνης, Νίκος Μωραίτης, Vassilikos, Φοίβος Δεληβοριάς.

Το αποτέλεσμα καταγράφηκε στο album Ταρίρα που ξάφνιασε ευχάριστα με την δροσιά και τις μουσικές του ιδέες.

Μαζί της παίζουν οι ξεχωριστοί μουσικοί και φίλοι της:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου -κιθάρες
Βαγγέλης Καλαμάρας - τύμπανα

Άριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες

Χάρης Κελλάρης - μπάσο
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα