Πρωτοχρονιάτικο δώρο: Οι Inspiral Carpets στην Ελλάδα το Μάρτιο

Να κι ένα Πρωτοχρονιάτικο δώρο...
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

10.03.2012
Fuzz Club

INSPIRAL CARPETS
+ Planet Of Sound (DJ Set)

Οι συναυλίες τους στην χώρα μας στα 90ς άφησαν εποχή. Το ίδιο και το ιστορικό πια sold-out του 2007 στο παλιό Fuzz Club (της Λεωφ. Βουλιαγμένης). Πέντε χρόνια μετά, οι Inspiral Carpets επιστρέφουν στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία, το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Fuzz Club.

Με 13 top40 singles και 4 άλμπουμς που διαμόρφωσαν και καθιέρωσαν παγκοσμίως την περίφημη "σκηνή του Madchester", οι Inspiral Carpets είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της βρετανικής μουσικής των 80ς και 90ς. Οι αμέτρητες sold out περιοδείες τους ανά τον πλανήτη ως σήμερα, αποδεικνύουν πόσο αντέχει η μουσική τους στον χρόνο.

Αγαπητοί όσο λίγα συγκροτήματα στην χώρα μας, σε αυτή την βόλτα τους στην Αθήνα, οι Inspirals θα έρθουν με το αρχικό line-up τους: Clint Boon, Craig Gill, Martyn Walsh, Graham Lambert και o (αρχικός τους τραγουδιστής) Stephen Holt στα φωνητικά.

Ετοιμαστείτε για "Saturn 5", "Dragging Me Down", "Bitches Brew", "Two Worlds Collide", "Caravan", "She Comes In The Fall", "I Want You" και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και την παρουσιάση των νέων τραγουδιών από τον επερχόμενο δίσκο τους, τον πρώτο μετά από 15 χρόνια! 

Την μουσική πριν το show θα αναλάβουν οι DJs των Planet Of Sound, της ιστορικής indie ομάδας που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τους Inspiral Carpets ως DJs στα event της. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 23 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στο Tickethouse και τα Public (από 4 Ιανουαρίου).
Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του Fuzz προς 28 Ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr
Επικοινωνία με media: Σταύρος Στριλιγκάς, www.myspace.com/pragency

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα