O Trent Reznor με νέο υλικό για τους Nine Inch Nails μέσα στο 2012

Μετά από μια μικρή αλλά άκρως δημιουργική διακοπή επανέρχεται αυτή τη χρονιά με νέο υλικό με τους Nine Inch Nails.
Διαβάστηκε φορες
O Trent Reznor, ο οποίος έχει γίνει περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στο industrial rock συγκρότημα Nine Inch Nails, είχε ανακοινώσει την (προσωρινή) διακοπή καλλιτεχνικής δημιουργίας των NIN το 2009.

Στα 2 χρόνια που πέρασαν συνεργάστηκε με τον μουσικό Atticus Ross, μαζί με τον οποίο έγραψαν τη μουσική για δύο ταινίες (Social Network – 2010, για το οποίο κέρδισαν το βραβείο Όσκαρ και  Χρυσής Σφαίρας και το The Girl With The Dragon Tattoo – 2011, για το οποίο ήταν υποψήφιοι για Όσκαρ και Χρυσή Σφάιρα).

Επίσης, οι δυο τους μαζί με τη γυναίκα του Trent, Mariqueen Maandig, δημιούργησαν το post-industrial, experimental συγκρότημα How To Destroy Angels, οι οποίοι έχουν ήδη κυκλοφορήσει το ομώνυμο ΕΡ.

Η δημιουργικότητά του όμως δεν σταματά εδώ. Μέσα στο 2012 αναμένεται όχι μόνο ο ολοκληρωμένος δίσκος των How To Destroy Angels αλλά και ένα νέο ξεκίνημα με τους Nine Inch Nails. Στη συνέντευξή του στο Billboard, αναφέρει:

«Έχω σκοπό να γράψω για τους Nine Inch Nails αυτό το χρόνο.. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό μου πέρα από το ότι … νιώθω ότι η φωνή μου σαν στιχουργός-συνθέτης πρέπει να ακουστεί ή τουλάχιστον να εξασκηθεί λίγο για να μην ατροφήσει. Νομίζω ότι έχω κάτι να πω το οποίο φαίνεται μοναδικό για αυτό που είμαι τώρα, και τώρα είναι η ώρα που πρέπει να κάνω κάτι… Μου αρέσει η πρόκληση που αναλαμβάνω με τους Nine Inch Nails, να προχωρήσω το όνομα μπροστά, αυτή την ταυτότητα, να την διαμορφώσω σε αυτό που είμαι τώρα και όχι σε αυτό που ήμουν κάποια χρόνια νωρίτερα. Και όλα είναι υποθετικά τώρα. Όταν κάτσω με ένα σημειωματάριο και ένα mini-recorder τότε είναι που μπορεί να αποκαλυφθεί η μπλόφα μου και να μη συμβεί τίποτα απολύτως».

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα