Μια πλούσια θεατροπαρανοϊκή παράσταση από τον "τρελό" Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο!

Ό,τι έγινε στην Τεχνόπολη στη συναυλία του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου
Διαβάστηκε φορες
Γράφει ο Γιάννης Βρανάς.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαζί με μια τεράστια παρέα, απο σχεδόν όλο το φάσμα των καλλιτεχνών ψυχαγωγίας, κατάφερε και έδωσε ένα πανηγυρικό πνεύμα στην Τεχνόπολη στις 7 Σεπτεμβρίου!

Τoν κόσμο στον χώρο της τεχνόπολης καλωσόρισαν το θέατρο δρόμου με τους ξυλοπόδαρους-ακροβάτες να διασκεδάζουν τον κόσμο και τους κλόουν να μοιράζουν μπαλόνια "ένας τρελλός". Δίπλα στην σκηνή της τεχνόπολης βρίσκονταν η Δημοτική φιλαρμονική Κερατέας και η ορχήστρα νέων ΑΣΟΝ οι οποίοι αποχώρησαν και καταχειροκροτήθηκαν μόλις ξεκίνησε η παράσταση. Οι ακροβάτες και οι κλόουν εμφανιζόντουσαν κατα τη διάρκεια της παράστασης δίνωντας μία επιπλέον ζωντάνια σε αυτήν.

Πολλά ήταν τα ονόματα που παρέλασαν στην σκηνή της τεχνόπολης, δίνοντας το δικό τους στίγμα στην βραδιά και συμπληρώνοντας έτσι το γιγάντιο καρέ των σημαντικότερων Ελλήνων καλλιτεχνών του 21ου αιώνα που έχουν ανέβει στη σκηνή της καθιερωμένης πλέον μουσικής σκηνής της τεχνόπολης. Ένας απο αυτούς ήταν ο αγαπημένος φίλος του Άλκη, ο Μπάμπης Στόκας, μαζί με τον οποίον ερμηνεύσανε τα κομμάτια που έγραψε και έδωσε ο Κωνσταντόπουλος στον Στόκα "Έμεινα εδώ" και "Όλα τα ψέμματα". Σχεδόν όλο το κοινό ψιθύριζε τους στίχους του "Έμεινα εδώ"...Ευχάριστα διαλλείματα στο μουσικό πρόγραμμα προσέφεραν οι Κρατερός Κατσούλης, Ταξίαρχος Χάνος, Δημήτρης Σταρόβας και ο "Ιταλός μαφιόζος" Γιώργος Χατζής (τύμπανα, βιολί) με τη θεατρικότητά και τη ζωντάνια τους, καθώς και με την επαφή που δημιούργησαν με το κοινό δίνοντας μια διαδραστικότητα στην παράσταση. Το κοινό ξέσπασε σε γέλια με το πονηρό ανέκδοτο του Σταρόβα, με το stand up comedy του Ταξίαρχου, με την μεγάλη βρώμα (στα ιταλικά) του Γιώργου χατζή αλλά και την γιαγιά και ύστερα Γάλλο τραγουδιστή Κατσούλη.

Με την εκρηκτικότητα και την δυναμικότητά τους εμπλούτισαν την παράσταση οι διαχρονικοί Magic De Spell, Ο Κουβανός Chu Cho και o "τιράντας" Σπύρος Γραμμένος. Την βραδια ομόρφυναν με την παρουσία τους οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Σοφία Παπουλάκου και Νάντια Μπουλέ. Στους γηραιότερους όμως, οι Γιάννης Κούτρας, Μίλτος πασχαλίδης και Βασίλης καζούλλης ήταν αυτοί που προκάλεσαν ιδιαίτερη συγκίνηση.Δυστυχώς μερικοί καλλιτέχνες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για προσωπικούς λόγους ο καθένας. Έτσι δεν απολαύσαμε τους Ζακ Στεφάνου, Μπέσυ Μάλφα, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Εβελίνα παπούλια. Ο Μάρκος Κούμαρης των Locomondo εμφανίστηκε, βέβαια, όχι όπως τον γνωρίζουμε αλλά μετενσαρκωμένος σε μαριονέτα χειρός της Σοφίας Παπουλάκου η οποία έπαιξε και τον ρόλο της Παπούλια.

Η βραδια έκλεισε κατά τις 12:30 με το λατρεμένο κομμάτι, το οποίο αφιέρωσε ο Αλκιβιάδης στους πολιτικούς μας, "Γ*** την καταδίκη μου", ύστερα από 3 ώρες ασταμάτητου προγράμματος . Θα διαρκούσε περισσότερο η παράσταση αλλά έπρεπε να τελειώσει για τον γνωστό λόγο που αποτελεί το μεγάλο αγκάθι στις συναυλίες της Τεχνόπολης, ότι δηλαδή ο χώρος περικλείεται απο συνοικισμούς και οι αρμόδιοι του χώρου οφείλουν να σεβαστούν τις ώρες κοινής ησυχίας...

Παρόλα αυτά κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος και όλοι απόλαυσαν την πλούσια και γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια παράσταση την οποία καθοδηγούσε ο "άνθρωπος όρχηστρα", ο "σκούμπι ντου" της ελληνικής μουσικής, ο χαρισματικός και τρελός αυτος μουσικός, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. Ο κόσμος γέλασε, έκλαψε και πάνω από όλα αγάπησε για άλλη μια φορά τη μουσική με τον δικό μας Άλκη να καθιερώνεται πλεον στις καρδιές όλων μας!

Ο δεύτερος δίσκος του θα κυκλοφορήσει εντός ολίγων ημερών και θα έχει τίτλο "Ένας τρελός".

Εμφανίστηκαν οι:

Σπύρος Γραμμένος
Δώρος Δημοσθένους
Ασπασία Θεοφίλου
Βασίλης Καζούλλης
Κρατερός Κατσούλης
Μαριονέτα Μάρκου Κούμαρη (locomondo)
Γιάννης Κούτρας
Magic de spell
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Νάντια Μπουλέ
Κατερίνα Παπουτσάκη
Μίλτος πασχαλίδης
Δημήτρης Σταρόβας
Μπάμπης Στόκας
Ταξιάρχης Χάνος
Chu Cho

Και στη μουσική οι:

Sleeping band
Animacorda
Αντώνης Ανδρέου
Θανάσης Βασιλόπουλος
Άρης Ζέρβας
Θωμάς Κωνσταντίνου
Γιώργος Χατζής
Παιδική χορωδία Λαυρίου
Δημοτική φιλαρμονική Κερατέας
Ορχήστρα νέων ΑΣΟΝ

Και φυσικά ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος!

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα