Ελένη Τζατζιμάκη

9/10: Ελένη Τζατζιμάκη @ Half Note: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την Ελένη Τζατζιμάκη.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σε συνεργασία με το Half Note Jazz Club σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελένη Τζατζιμάκη την Τρίτη 9 Οκτωβρίου. Οι προσκλήσεις αφορούν την είσοδο και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 2 μμ:

{contest_form}

Φθινοπωρινές Περιπλανήσεις στις Μουσικές του Κόσμου
Από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Οκτωβρίου
στο Half Note Jazz Club
 
Φέτος για πρώτη φορά, το Half Note ανοίγει τις πόρτες του στις 14 Σεπτεμβρίου, πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο. Και ο λόγος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων:  για έναν ολόκληρο μήνα, στη σκηνή του, θα φιλοξενηθούν Έλληνες κυρίως αλλά και ξένοι δημιουργοί, προσφέροντας μια γοητευτική όσο και απολαυστική περιπλάνηση, στις Μουσικές του Κόσμου.
 
Από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, καταξιωμένοι αλλά και νέοι δεξιοτέχνες μουσικοί, τραγουδιστές, γκρουπ, χορευτές και performers, θα εναλλάσσονται καθημερινά στη σκηνή του ιστορικού jazz club, πλημμυρίζοντας τον χώρο με μουσικές από πολλά διαφορετικά είδη: jazz, swing, ragtime, funky, blues, όπερα, ταραντέλες, φλαμένκο, ινδικά, αραβικά, fado, κρητικά, βαλκανικά, παραδοσιακά και πολλά άλλα.
 
Μίξεις πρωτότυπες και συνεργασίες απρόβλεπτες, θα δώσουν το στίγμα μιας ζωντανής και πολύ δημιουργικής ελληνικής –και όχι μόνο- σκηνής!  Σε καιρούς κρίσης, το Half Note απαντά με τόλμη και πρωτοτυπία, δίνοντας βήμα και σε νέα σχήματα που αξίζουν την προσοχή μας.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η τιμή του εισιτηρίου μειώνεται για να είναι πραγματικά προσιτή από όλους και διαμορφώνεται στα 10 ευρώ για κάθε συναυλία.
 
Τρι. 9/10  - Κίρκη /  Η Ελένη Τζατζιμάκη μας ξεναγεί στις μουσικές του κόσμου
Με αποσκευή την ποιητική της παρακαταθήκη, η πρωτοεμφανιζόμενη, στο μουσικό στερέωμα,  Ελένη Τζατζιμάκη επιχειρεί , μια περιπλάνηση στη διεθνή μουσική σκηνή, όπου η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τον τίτλο «Κίρκη», θα συναντήσει μουσικές του κόσμου αλλά και αγαπημένες, παλιές και σύγχρονες, μελωδίες από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Με πρωτότυπα τραγούδια σε μελωδίες  των Λεωνίδα Μαριδάκη, Γιώργου Παπαχριστούδη και Αποστόλη Βαζούκη και στίχους των Μάνου Ελευθερίου, Μιχάλη Γκανά και Χρύσας Κοντογεωργοπούλου,  το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι συστήνεται μέσα από πιο ethnic ενορχηστρώσεις, οι οποίες ολοκληρώνονται με την ιδιαίτερη ερμηνεία της. 
Μαζί της ο Μάνος Αθανασιάδης (πλήκτρα), ο Νίκος Παπαναστασίου (ακορντεόν), αλλά και φίλοι (μουσικοί) … έκπληξη.


Ώρα έναρξης: Δευτ- Σάβ. 22:30/ Κυρ. 21:30
Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€)
 
Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310  ǀ viva.gr – 13855 

Διαβάστε ακόμα