Ο Λεωνίδας Μπαλάφας έβρεξε ακροατή του στην Πολιτεία στην Πάτρα

Στον πολυχώρο Πολιτεία στην Πάτρα εμφανίστηκε χθες ο Λεωνίδας Μπαλάφας.
Διαβάστηκε φορες
Στον πολυχώρο Πολιτεία στην Πάτρα εμφανίστηκε χθες ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Η συναυλία κυλούσε ομαλά με τον κόσμο να απολαμβάνει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Κατά την παρουσίαση των μουσικών, βρέθηκα προ εκπλήξεως, αφού ο Λεωνίδας επέλεξε να τους παρουσιάσει με το τραγούδι Blister in the sun (αν θυμάμαι καλά σε όλα τα live του που έχω πάει, παρουσίαζε τους μουσικούς του με το Τhree little birds ).

Αφότου παρουσίασε τους μουσικούς επανήλθε στο κομμάτι για να το κλείσει. Εκείνη την στιγμή δημιουργήθηκε ο γνωστός "πανικός" μπροστά στην σκηνή. Τελείωσε το τραγούδι και ενώ ακόμα συνερχόμασταν, είδαμε το Λεωνίδα Μπαλάφα να πλησιάζει το κοινό από τη σκηνή και να αδειάζει ένα μπουκάλι νερό σε έναν ακροατή. Ο ακροατής εξαγριώθηκε και επιχείρησε να ανέβει στη σκηνή, ενώ ζήτησε και ένα μπουκάλι από έναν φίλο του για να ανταποδώσει. Ο Λεωνίδας κατέβασε τον ακροατή κάτω και άρπαξε το μπουκάλι με το λευκό κρασί που πήρε ο ακροατής από τον φίλο του. Ενώ ο ακροατής έβριζε τον καλλιτέχνη, ο τελευταίος του φώναζε "Εγώ σου έριξα νερό, ενώ εσύ μου έριξες κρασί!". Ενώ ο ακροατής αρνούταν ότι του έριξε κρασί, ο Μπαλάφας του φώναζε να πλησιάσει και να μυρίσει τα ρούχα του που είχαν ποτιστεί με κρασί. Εκείνη την στιγμή παρατήρησα ότι τα ρούχα του Λεωνίδα Μπαλάφα είχαν γίνει μούσκεμα όπως και η σκηνή μαζί με τα μηχανήματα.

Αντάλλαξαν δυο-τρεις κουβέντες ακόμα και ο ακροατής άρχισε να απομακρύνεται. Ο Λεωνίδας συνέχισε να μιλάει, με το μικρόφωνο αυτή τη φορά, στον ακροατή, ενώ αυτός αποχώρησε βρίζοντας τον καλλιτέχνη και κάνοντας χειρονομίες.

Σύνέχισε λοιπόν και έπαιξε 3-4 τραγούδια πριν αποχωρήσει για λίγο από την σκηνή (έχω την εντύπωση ότι άλλαξε και ρούχα ή τα στέγνωσε τέλος πάντων). Επιστρέφοντας στην σκηνή, ρώτησε, εμφανώς μετανιωμένος. αν ήταν λάθος η συμπεριφορά του. Ύστερα το live συνεχίστηκε κανονικά.

Ο εν λόγω ακροατής και οι φίλοι του αρνούνταν ότι εκείνος έριξε το κρασί και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις κάποιον που να είδε εκείνη την στιγμή ποιος το έριξε (γιατί σίγουρα κάποιος έριξε). Η αντίδραση του Λεωνίδα δεν μου άρεσε, είναι η αλήθεια, αλλά σίγουρα τον δικαιολογώ, αφού όντας κουρασμένος, λίγο μεθυσμένος και μούσκεμα από το κρασί ήταν λογικό να αντιδράσει έτσι. Δεν νομίζω κάποιος άλλος στην θέση του να αντιδρούσε καλύτερα, χειρότερα μπορεί...

Υ.Γ: Άραγε, δεν έπρεπε το μαγαζί να παρέχει κάποια ασφάλεια στους καλλιτέχνες; Καθ' όλη την διάρκεια του επεισοδίου δεν εμφανίστηκε κανένας άνθρωπος του μαγαζιού και τελικά δε χρειάστηκε, όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάρει πολύ χειρότερη τροπή...

Τέλος πάντων, ας πάει στην ευχή ό,τι βαραίνει την ψυχή...

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα