Το Gagarin 205 στην οικογένεια της Sui Generis Music

Άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Gagarin 205.
Διαβάστηκε φορες
Μετά από 11 χρόνια λειτουργίας, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο άνθρωπος που δημιούργησε το Gagarin 205, έναν από τους μεγάλους συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ιδιοκτησία του και να αναλάβει μόνο την καλλιτεχνική διεύθυνση του χώρου.

Το Gagarin ανήκει τώρα στη Sui Generis Music του Θεοφάνη Κιρκινέζου. Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω δελτίο τύπου του Νίκου Τριανταφυλλίδη:

GAGARIN 205 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ
Kick Out The Jams Motherfuckers!

 
Διασχίζοντας αισίως τον δωδέκατο χρόνο λειτουργίας του, το Gagarin 205 ετοιμάζεται να διανύσει άλλη μία δεκαετία με τους καλύτερους οιωνούς  στην οικογένεια της  Sui Generis Music. Η  Sui Generis Music  είναι ένας όμιλος εταιρειών με κοινό παρανομαστή τον πολιτισμό-από την  SUI GENERIS ADVART LTD  μέχρι την  ΑΚΡΟΠΟΛ Α.Ε.  και  το GAGARIN 205, η  «ευχη» και η «κατάρα» που μας ενώνουν εσαεί  είναι το καλλιτεχνικό όραμα και η πραγμάτωση του.

Ως ιδρυτής του Gagarin 205 δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχής. Η παρουσία του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη Θεοφάνη Κιρκινέζου, εξασφαλίζει στο ακέραιο το παρελθόν και το μέλλον  ενός εκ  των  πιο ιστορικών   venues  της  γηραιάς ηπείρου. Ο επιτυχημενος μουσικος και θεατρικος παραγωγος, με πολλα γκαζια και συμμαχο το ροκ εν ρολ, ειναι εδω για τα ... «χειροτερα» όπερ τα καλυτερότερα!

Με την συνέργεια μας  το GAGARIN 205  συνεχίζει  «αβασάνιστα και αβίαστα»   το διαπλανητικο πολιτισμικο του ταξιδι με τις καλυτερες προυποθεσεις.
 
Ο υποφαινόμενος , προς μεγαλη του ανακούφιση, είναι, πλέον, ο καλλιτεχνικός διευθυντής . Ασπάζεται σταυρωτά τον Φάνη (έτσι αποκαλούν οι φίλοι τον Θεοφάνη Κιρκινέζο) και αναφωνεί:

“Kick Out The Jams Motherfuckers!”
Αμήν και πότε!

 
Νίκος Τριανταφυλλίδης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Gagarin 205

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα