Το Mix Grill ετοιμάζεται για την Πρώτη Δημοτικού

Στις 16 του Γενάρη του 2008 η σχάρα μπήκε πάνω από τα κάρβουνα και "ψήθηκαν" τα πρώτα άρθρα του Mix Grill.
Διαβάστηκε φορες
Κι όμως μεγαλώνουμε και αν ζούσαμε στη δεκαετία του '90, θα είχαμε ήδη πάει στην πρώτη Δημοτικού, έχοντας κερδίσει χρονιά... Τώρα θα περιμένουμε. Ουφ.

Στις 16 του Γενάρη του 2008 η σχάρα μπήκε πάνω από τα κάρβουνα και "ψήθηκαν" τα πρώτα άρθρα του Mix Grill. Τότε ως blog ικανοποιούσαμε την ανάγκη να εξωτερικεύσουμε την αγάπη μας για τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τα βιβλία, τα κόμιξ κλπ. Τώρα ως ιστοσελίδα κάνουμε ακριβώς το ίδιο...

Η όρεξη και η διάθεση παραμένει η ίδια. Οι εμπειρίες είναι περισσότερες βέβαια και η συντακτική ομάδα έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό. Όμως, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, ακόμη κι αν έχουν περάσει την πόρτα μας πάνω από 90 άνθρωποι, η "ζεστασιά" που υπήρχε στην 15-μελή ομάδα της πρώτης χρονιάς συνεχίζει και υπάρχει και τώρα.

Ό,τι και να γίνει στη ζωή μας, όσο κι αν εξελίσσονται τα πράγματα, όσο κι αν τα οικονομικά μας διανύουν δύσκολους καιρούς, η μουσική και όλες σχεδόν οι εκφάνσεις του Πολιτισμού δεν έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για εμάς. Γνωρίζουμε βέβαια ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Μα, ένα τραγούδι, μια μελωδία, μια ερμηνεία, η γραφή και ένα σκίτσο παραμένουν "γοητευτικά" και όμορφα, όπως και πριν 6 χρόνια.

Το θυμάστε το πρώτο λογότυπο μας;



ή μήπως αυτό καλύτερα:



Θυμάστε ένα από τα site banners μας;



Είχατε πάρει το CD που δώσαμε στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο party μας;



Είχατε παίξει στο πρώτο on-line παιχνίδι μας πριν να βγουν οι ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ;



Εδώ και 6 χρόνια, το Mix Grill έχει συνεργαστεί με όλους τους ανθρώπους που κάνουν παραγωγή σε μεγάλες ή μικρές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές κλπ. Παράλληλα, έχουμε πολύχρονη συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Μουσικής στον κόσμο, το Primavera Sound, στη Βαρκελώνη, αλλά και το EXIT Festival της Σερβίας, το Sziget της Ουγγαρίας, το Hove Festival στη Δανία, το Hurricane Festival στη Γερμανία και το Rock n' Sienne στο Παρίσι της Γαλλίας.

Μέσα σ' αυτά τα έξι χρόνια έχουν γίνει πολλά. Κάποια πέτυχαν, κάποια έμειναν στην άκρη... Αυτό όμως είναι το ωραίο. Να προσπαθείς, να τολμάς και να αγαπάς αυτό που κάνεις! Ακόμη και τα λάθη έχουν την ομορφιά τους...

Χρόνια μας Πολλά!

Υ.Γ: Καλά τα είπαμε, πάμε να πάρουμε κανένα βιβλίο να μορφωθούμε τώρα...



Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα