Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μελίνα Κανά @ Άλσος Ν. Σμύρνης: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Ελενη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά στα πλαίσια των Ιωνικών Γιορτών του Δήμου Ν.Σμύρνης, στο άλσος Ν.Σμύρνης το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 11.00 πμ:{contest_form}

Δελτίο Τύπου

Η  ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ  & η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
μαζί αυτό το καλοκαίρι!


Μετά την εξαιρετικά πετυχημένη συνεργασία τους τον φετινό χειμώνα, η Μελίνα Κανά και η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανανεώνουν το ραντεβού τους με το συναυλιακό κοινό της Ελλάδας και ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Είναι δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, και βρέθηκαν μετά από χρόνια πάλι μαζί. Η παράσταση τους περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα ευγενικά με άποψη και αισθητική και η συνεργασία τους ήταν απο τις πιο εμπορικές του φετινού χειμώνα.

Θα μας ταξιδέψουν το φετινό καλοκαίρι με τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους.

    •    Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μαντολίνο
    •    Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
    •    Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
    •    Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
    •    Δημήτρης Λάππας  - μπουζούκι, λαούτο, κιθάρα

Ώρα έναρξης 20:30, Είσοδος 5€


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα