Οι My Morning Jacket καλωσορίζουν την άνοιξη με το καινούριο τους τραγούδι Spring

Η μπάντα μας δίνει ακόμα ένα κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ
'The Waterfall'.
Διαβάστηκε φορες
Καθώς και τα τελευταία σημάδια του χειμώνα υποχωρούν, οι στίχοι του καινούριου τραγουδιού των My Morning Jacket, "Spring (Among the Living)," εκφράζουν ένα ιδιαίτερα απτό συναίσθημα: "Boy, I was ready for spring."

Το τελευταίο single από το επερχόμενο LP, The Waterfall, βρίσκει τους My Morning Jacket σε φόρμα αλλά και καλή διάθεση.Το εξάλεπτο έπος χαρακτηρίζεται από  υπόκωφα drums, δεξιοτεχνικές και απροσδόκητα έγχορδα.

Το "Spring (Among the Living)" ακολούθησε το  lead single, "Big Decisions,"  με ένα εξίσου απλό clip από βίντεο με καταράκτες σε slow motion.

Το The Waterfall σηματοδοτεί τον πρώτο δίσκο των My Morning Jacket's για την Capitol Records — που θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ σε συνεργασία με την πάλαι ποτέ εταιρεία της μπάντας, την ATO — και φτάνει 4 χρόνια μετα το  Circuital του 2011.

Οι ηχογραφήσεις των My Morning Jacket στο Panoramic House studio ξεκίνησαν στο τέλος του 2013 και η μπάντα ηχογράφησε συνολικά 24 κομμάτια,  10 από τα οποία  αποτελούν το The Waterfall, ενώ τα υπόλοιπα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν σε καινούριο δίσκο το 2016.



Tracklist:

01 “Believe (Nobody Knows)”
02 “Compound Fracture”
03 “Like A River”
04 “In Its Infancy (The Waterfall)”
05 “Get The Point”
06 “Spring (Among The Living)”
07 “Thin Line”
08 “Big Decisions”
09 “Tropics (Erase Traces)”
10 “Only Memories Remain”

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα