Ακούστε το νέο single του Keith Richards "Τrouble" από το επερχόμενό του album!

Ο Keith Richards παρουσίασε το πρώτο του τραγούδι έπειτα από 23 χρόνια.
Το νέο του LP,  "Crosseyed Heart", θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου από τη Virgin EMI.
Διαβάστηκε φορες
Ο Keith Richards παρουσίασε το πρώτο του τραγούδι έπειτα από 23 χρόνια.
Το νέο τραγούδι του Keith Richards έχει τίτλο "Trouble" και είναι ένα από τα 15 κομμάτια του νέου του  LP, "Crosseyed Heart", που θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου από τη Virgin EMI.

Το "Crosseyed Heart" είναι το τρίτο στη σειρά solo album του κιθαρίστα των Rolling Stones και ακολουθεί το 'Main Offender' (1992).

Το "Trouble" είναι διαθέσιμο παρακάτω σαν audio clip από το κανάλι του στο  YouTube. Όσοι θέλετε να δείτε και το video clip, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την υπηρεσία της Apple Music ΕΔΩΣτο Δελτίο Τύπου αναφέρεται πως ο νέος δίσκος έχει επιρροές από reggae, rock, country και blues μουσική. Σε δύο κομμάτια του δίσκου θα υπάρχει και συμμετοχή του σαξοφωνίστα των Rolling Stones, Bobby Keys, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή το Δεκέμβρη του 2014 στα 70 του χρόνια.

"Διασκέδασα πολύ φτιάχνοντας αυτό το  δίσκο και δουλεύοντας με τον (ντράμερ) Steve Jordan και τον (κιθαρίστα) Waddy Wachtel και πάλι! Τίποτα δε συγκρίνεται με το συναίσθημα να μπαίνεις σ΄ένα studio χωρίς να έχεις ιδέα για το τελικό αποτέλεσμα".

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα