Φοίβος Δεληβοριάς στο Gagarin

Η «Καλλιθέα» του Φοίβου Δεληβοριά παρουσιάζεται στο Gagarin

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένουμε πως και πως να ακούσουμε τη νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου μας, Φοίβου Δεληβοριά.
Διαβάστηκε φορες
Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένουμε πως και πως να ακούσουμε τη νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου μας, Φοίβου Δεληβοριά. Το τελευταίο Σάββατο του μήνα, στις 28 Νοεμβρίου ο Φοίβος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο «Καλλιθέα».

Εννοείται ότι θα είμαστε εκεί!

Ας δούμε το δελτίο τύπου για περισσότερες πληροφορίες:

Φοίβος Δεληβοριάς στο GagarinΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ – «ΚΑΛΛΙΘΕΑ»
παρουσίαση δίσκου


Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στo ταμείο.

Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54)

H Ιnner Ear παρουσιάζει μια μοναδική συναυλία στο Gagarin 205, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου: ο Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο «Καλλιθέα».

Με τη γνωστή «ενδόξως μπάσταρδη» τετραμελή μουσική παρέα του (Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης, Soto), συνεπικουρούμενη από τον παραγωγό του album Χρήστο Λαϊνά και από τη νέα τραγουδίστρια Αναστασία Βελισσαρίου, με ηλεκτρισμό, με προβολές και με αγωνία, θα δημιουργήσουν ένα μικρό προάστιο του '80 στη σκηνή και μετά θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν απ' αυτό. Με μια μικρή γιορτή που θα μας φτάσει μέχρι εδώ.

Η «Καλλιθέα», που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear στις 23 Νοεμβρίου, αποτελείται από 11 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο πατρικό του Φοίβου, στο γνωστό προάστιο που -όπως όλα γύρω- δείχνει καθημερινά ν' αλλάζει θέση. Οι πρωταγωνιστές της έχουν αναφορές στη δεκαετία του '80, αλλά η «Καλλιθέα» δεν είναι ένας δίσκος νοσταλγικός. Για την ακρίβεια, φοβάται ιδιαίτερα μη μας φάει το παρελθόν μας. Κι έτσι αποφασίζει να το δει κατάματα, σαν κάτι που απλώς γέννησε το σήμερα. Κι ύστερα να κλείσει πίσω του την πόρτα και να πάει κάπου αλλού.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα