Γκάνα

Στο πλεχτό: Τα αστεία τελειώσανε

Τέλος η πρώτη φάση κυριοι! Από εδώ και στο εξής ξεκινάμε μαι σειρά νοκ ουτ παιχνιδιών, χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες και δράσεις, ούτε κάτσε με το calculator να υπολογίζεις, πόσα γκολ θα μπούν στο άλλο παιχνίδι...
Διαβάστηκε φορες
Γειά σας φίλοι μου,

Τέλος η πρώτη φάση κυριοι! Από εδώ και στο εξής ξεκινάμε μαι σειρά νοκ ουτ παιχνιδιών, χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες και δράσεις, ούτε κάτσε με το calculator να υπολογίζεις, πόσα γκολ θα μπούν στο άλλο παιχνίδι, άρα πρέπει εμείς να βάλουμε τόσα, ενώ αν οι άλλοι χάσουν με 2 γκολ εμεις με ισοπαλια περνάμε, αλλιώς θέλουμε νίκη και φέξε μου και γλύστρισα... Τα πράγματα είναι απλά, κερδίζεις, έφυγες για τα προημιτελικά. Χάνεις, σπίτακι σου αγόρι μου.

Θεωρώ τη συγκεκριμένη διοργάνωση ξεχωριστή καθώς έχουν έρθει μέχρι στιγμής πολλά ανάποδα αποτελέσματα. Ήδη από τη διοργάνωση θα λείπουν οι φιναλιστ του προηγούμενου mundial. Τα γαλλάκια μαλώσανε μέχρι και με την.... καθαρίστρια του ξενοδοχείου και δικαίως αποκλείστηκαν. Οι Ιταλοί, από την άλλη για μια ακόμα φορά δεν έδειξαν τίποτα σημαντικό και επίσης δικαίως αποκλείστηκαν από το World cup. Βέβαια πιστεύω ότι αν έπαιρνε το τελευταίο παιχνίδι με τους Σλοβάκους, δεν θα εντυπωσιαζόμουν αν τους έβλεπα ακόμα και στο τελικό. Άλλωστε σε ποιο μουντιαλ έχουν παίξει μπαλάρα;;;

Ας πάμε στην επόμενη φάση τώρα. Η ομάδα που κατάφερε να μας αποκλείσει, οι λεγόμενοι σχιζομάτιδες ήρθε η ώρα να μας απαλλάξουν από τη παρουσία τους, όπως είδατε χθες. Ο Φορλάν και η παρέα του πέρασαν έυκολα στην επόμενη φάση.

Δυο ομάδες που εντυπωσίασαν με τη παρουσία τους, ΗΠΑ και Γκάνα, έδωσαν έναν απίστευτο αγώνα χθες βράδυ για ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά. Πολύ σκληρό παιχνίδι, καθώς είναι άμπαλοι και οι δύο, αλλά ιδιαίτερα σκληροτράχυλοι.

Η fantasy ομάδα του τριπύθαμου, αντιμετωπίζει τους Σομπρερος. Μην εκπλαγείτε αν η Αργεντινή αποχωρήσει από το mundial πάντως. Σίγουρα έχει καλύτερη ομάδα από τους Μεξικάνους, όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Εκτός και αν καθαρίσει εύκολα από την αρχή το ματσάκι, διαφορετικά θα δυσκολευτούν αρκετά.

Ενα ενδιαφέρον παιχνίδι είναι σιγουρα αυτό των Losers Αγγλων με τους Γερμανούς. Οι άγγλοι λογικά θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα  και εννοώ θα μας κουνήσουν μαντήλι και θα επιστρέψουν στη πατρίδα τους.  Βέβαια το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο, αλλά πιστεύω ότι οι Γερμανοί θα το καθαρίσουν τελικά. Πολύ ωραίο ματσάκι αναμένεται να γίνει μεταξύ των Ταυρωμάχων με τα πελατάκια μας τους Πορτογάλους.

Κατά τη γνώμη μου έχουμε δει το πιο ωραιο ποδόσφαιρο φέτος από Ισπανία, Πορτογαλία, Αργεντινή, Ολλανδία και Βραζιλία. Οι τελευταίοι αναμένεται να έχουν σχετικά εύκολο έργο απένταντι στους Χιλιανούς. Το ίδιο ισχύει και για τους Ολλανδούς, αν και οι Σλοβάκοι φάνηκαν πολύ δυνατοι για να πεθάνουν. Αν περάσουν οι Ολλανδοί τότε σίγουρα θα δούμε ένα πολύ ωραίο ματσάκι μεταξύ Ολλανδίας και Βραζιλίας (αν περάσουν τη Χιλή βέβαια). Κατά τα άλλα οι Παραγουανοί αναμένεται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ιαπωνίας για να πέσουν στο τοίχο που θα λέγεται Ισπανία (ή Πορτογαλία βέβαια).

Αυτά προς το παρών. Τα ξαναλέμε εκ νέου με το πέρας της φάσης των 16. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά...     

Διαβάστε ακόμα