Είδαμε Μιρέλα Πάχου και Παυλίνα Βουλγαράκη στον Σταυρό του Νότου

Βλέποντας και ακούγοντας αυτές τις δύο καλλιτέχνιδες επί σκηνής, ένιωθες πως είναι τόσο διαφορετικές, αλλά και τόσο ίδιες
Διαβάστηκε φορες

[Γράφει η Μοσχάνθη Μήλα]

Την Παρασκευή, λίγο μετά τις 11 εμφανίστηκαν στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Μιρέλα Πάχου. Οι δύο νέες αυτές τραγουδοποιοί παρουσίασαν ένα πρόγραμμα, που σίγουρα συγκίνησε και διασκέδασε το κοινό, που παρευρέθηκε στον ΣτΝ εκείνο το βράδυ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους, αλλά και διασκευές τραγουδιών, που όπως δήλωσαν και οι ίδιες αγαπούν ιδιαίτερα. 

Βλέποντας και ακούγοντας  αυτές τις δύο καλλιτέχνιδες επί σκηνής, ένιωθες πως είναι τόσο διαφορετικές, αλλά και τόσο ίδιες. Από την μία πλευρά, η αισθαντική και ατμοσφαιρική Παυλίνα Βουλγαράκη και από την άλλη, η αέρινη Μιρέλα Πάχου. Οι φωνές τους έδεναν τόσο όμορφα και ένιωθες πως και οι δύο μαζί αποπνέουν ευαισθησία, τρυφερότητα και κυρίως φαντασία. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις δύο να τραγουδούν παρέα επί σκηνής. Ύστερα η Μιρέλα, μαζί με το αγαπημένο της ακορντεόν, μοιράστηκε με το κοινό αγαπημένα της τραγούδια. Ακολούθησε, φυσικά, η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε με τον ίδιο τρόπο. Ακούσαμε προσωπικές επιτυχίες των δύο τραγουδοποιών "Λαβύρινθοι", "Μιρέλα", "Λίγο λίγο", "Δύο και κάτι", "Μαξιλάρι",  "Άγριος τσακωμός", "Υπερήρωες" αλλά και άλλες γνωστές επιτυχίες όπως τα "Θέλω να σε ξεπεράσω", "Κι έμεινα εδώ", "Τρεις ευχές", "Μέτρησα", "Πεθαίνω για’σένα".

Tη σκηνή, έπειτα, μοιράστηκαν  με φίλους καλλιτέχνες. Ο Κώστας Παρίσσης, εμφανίστηκε στη σκηνή εκφράζοντας την αγάπη του προς το πρόσωπο της Μιρέλας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, μαζί με μία κιθάρα αυτοσχεδίασε, προκαλώντας ευχάριστο γέλιο στο κοινό,όπως θα περίμενε κανείς. Την εμφάνιση του έκανε, επίσης, ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος τραγούδησε μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη την επιτυχία τους "Λαβύρινθοι"

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών ήταν εξαιρετική. Τις δύο καλλιτέχνιδες συνόδευαν επί σκηνής οι μουσικοί: Ανδρέας Γυφτάκης-πλήκτρα, Άγγελος Κατσέλης- ακουστική κιθάρα, Δημήτρης Καραγιάννης-πνευστά, Δημήτρης Μουτάφης-μπάσο, Δημήτρης Σινογιάννης-ακουστική κιθάρα, Γιώργος Σαρίκος-τύμπανα. Όλοι οι μουσικοί ήταν πολύ καλοί, αλλά μπορώ να ομολογήσω πως η αδυναμία μου από τους μουσικούς ήταν ο Δημήτρης Καραγιάννης στα πνευστά. Έκλεινα τα μάτια μου και πραγματικά με ταξίδευε. 

Tα τραγούδια που ένιωσα πολύ έντομα μέσα μου είναι το "Λίγο λίγο" της Παυλίνας Βουλγαράκη  και το "Δύο και κάτι" της Μιρέλας Πάχου. Ακόμα και τώρα, δε μπορώ να εξηγήσω τα συναισθήματα μου όταν άκουγα το "Λίγο λίγο". Με θυμάμαι απλά να κλείνω τα μάτια μου και να σιγοτραγουδάω όλους τους στίχους με μία ιδιαίτερα περίεργη αίσθηση. Το ίδιο συνέβη και με το "Δύο και κάτι". Η Μιρέλα Πάχου έπαιζε πιάνο και εγώ έμεινα εκεί να την κοιτάζω και να νιώθω μία ανεξήγητη συγκίνηση. 


Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα