Ηρώ Σαΐα Σφίγγα

Ηρώ Σαΐα | Για χατίρι σου @ Σφίγγα 6/5: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σάς προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 6 Μαΐου για την πρώτη εμφάνιση της Ηρούς Σαΐα στη Σφίγγα. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις-είσοδο για την Ηρώ Σαΐα live στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα το Σάββατο 6 Μαΐου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στις 20:00 :

{contest_form}


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηρώ Σαΐα || Για χατίρι σου

Για τρία Σάββατα 6, 13 και 20 Μαΐου

στη μουσική σκηνή Σφίγγα


Η Ηρώ Σαΐα επιστρέφει μετά από ένα χρόνο και παρουσιάζει μια καινούργια καλλιτεχνική πρόταση. Για τρία Σάββατα του Μαΐου (6, 13 και 20) ανεβαίνει στη σκηνής της Σφίγγας σε ένα καινούργιο πρόγραμμα για χατίρι της αγάπης, του έρωτα, της χαράς και της ζωής! 
Με τα singles από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά «Δεν έχει αρχή», «Για χατίρι σου» και το πιο πρόσφατο «Τι να θυμηθώ» αλλά και τραγούδια από την οκταετή της συνεργασία με τον συνθέτη και ενορχηστρωτή Νεοκλή Νεοφυτίδη που θα βρίσκεται μαζί της επί σκηνής, μαζί με τραγούδια σπουδαίων συνθετών από το διεθνές ρεπερτόριο και τα πιο ωραία λαϊκά να συναντιούνται σ’ ένα πρόγραμμα ανοιξιάτικης διάθεσης που υπόσχεται τρία ξεχωριστά βράδια!

Μαζί με την Ηρώ Σαΐα και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στη σκηνή θα βρίσκονται οι Παντελής Ντζιάλας και  Χριστόφορος Καραλής στις κιθάρες.

Officilal Facebook Page: https://www.facebook.com/irosaiaofficial/
Official site: http://www.irosaia.com/index1.htm


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί 
Διαβάστε ακόμα