Βιβλίο & live από τον Μίλτο Πασχαλίδη!

Απόψε η εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη στη μουσική σκηνή της Ηλιούπολης. Διαβάστε ακόμα τα στοιχεία του πρώτου βιβλίου του Μίλτου Πασχαλίδη με τίτλο "Δυο νύχτες στο Σαράντι", που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνει στη σκηνή του «Ρυθμού» την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του album «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση. Διάθεση όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. Από την παράσταση δε θα απουσιάσουν, όμως, και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων τραγουδιών.

Έχοντας πάντα εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους και με την παρέα της νεαρής τραγουδίστριας Φρόσως Στυλιανού, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

info
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Μίλτος Πασχαλίδης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
Site: www.rythmos-stage.gr

Το βιβλίο του Μίλτου Πασχαλίδη

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη συγγραφική απόπειρα του αγαπημένου τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη. Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα www.miltospashalidis.gr :

Μιλτιάδης Πασχαλίδης
Δύο νύχτες στο Σαράντι
ISBN: 978-960-221-501-2, σελ.157, σχ.14x21,
α’ έκδοση Δεκέμβριος 2010,
τιμή 12,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

«Πνίγηκα τέσσερις φορές κι ακόμα ζω. Αναρωτιέμαι, ο Θεός πόσο πολύ θέλει να με παιδέψει ακόμα;» Όταν αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που σου λέει ένας άνθρωπος μετά τις συστάσεις και τα τυπικά καλωσήλθατε και χαρά μου που σας γνωρίζω, ξέρεις ότι την έχεις πατήσει.
Θες να μάθεις τι γίνεται παρακάτω.

Ένας γέρος που του αρέσει να λέει ιστορίες. Κι ένας μουσικός που αποσύρεται σ ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό της Βοιωτίας πασχίζοντας να ολοκληρώσει τη συγγραφή ενός βιβλίου μετά από τρεις ημιτελείς απόπειρες. Αυτή είναι η καταγραφή της τυχαίας συνάντησής τους τον Ιούλιο του 2010.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο Μίλτος Πασχαλίδης γεννήθηκε το 1969 στην Καλαμάτα. Σπούδασε Μαθηματικά και Φιλοσοφία στην Κρήτη. Ζει στην Αθήνα και έχει μια κόρη, την Ευγενία. Συνήθως γράφει τραγούδια. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.
Διαβάστε ακόμα