Γραμμένος-Δεληβοριάς

Ο Σπύρος Γραμμένος κουρεύει τον Φοίβο Δεληβοριά!

The Barber Show με τον Σπύρο Γραμμένο: «Κουρεύοντας το Φοίβο Δεληβοριά».
Διαβάστηκε φορες
Ο Σπύρος Γραμμένος, ο ταλαντούχος και πολυπράγμων τραγουδοποιός, μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας εγκαινιάζει το δικό του διαδικτυακό κομμωτήριο, το "The Barber Show". Σε αυτό θα υποδέχεται διάσημους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο, χώρο και θα τους…κουρεύει. 

Πρώτος καλεσμένος ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος με χαλαρή διάθεση και χωρίς αναστολές απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις υπό το ψαλίδι του Σπύρου Γραμμένου. 

Έχει ακούσει ποτέ σκυλάδικα; 

Θα συνεργαζόταν με τον Αργυρό ή την Πάολα;

Ποιο είναι το πιο δυνατό του σημείο σαν άντρας; 

Δείτε εδώ το βίντεο:


Μια παραγωγή της Digital Minds.

Αbout Digital Minds: Η Digital Minds ιδρύθηκε το 2012 από τον Κώστα Χαμαλίδη και αποτελεί ένα Digital Media agency που συνεργάζεται με ταλαντούχους digital creators και brands. Η τεχνολογία και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες της προσδιορίζουν έναν νέο τρόπο με τον οποίο παράγεται, διαχειρίζεται και προωθείται το online video content. Σήμερα αποτελεί μία από τις top 100 digital media εταιρείες παγκοσμίως όπου το περιεχόμενο της ξεπερνά τα 10Β Video Views και το παρακολουθούν περισσότεροι από 25Μ subscribers.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το digitalminds.com.


Διαβάστε ακόμα