Η Monika την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων

Aύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου μια ελληνική παρουσία που συζητήθηκε όσο ελάχιστες τα τελευταία χρόνια με το πρώτο της album, Avatar, η Monika περιμένουμε να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά  στο Θέατρο Βράχων. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, εκτός από τη φωνή και την ερμηνεία της Monika, θα την απολαύσουμε επίσης στην κιθάρα, το πιάνο και το ακορντεόν, συνοδευόμενη από την εξαμελή της μπάντα, εμπλουτισμένη με πέντε επιπλέον μέλη, ειδικά για αυτήν την εμφάνιση. Θα ακούσουμε τα ήδη γνωστά και αγαπημένα της τραγούδια από τον πρώτο της δίσκο, διασκευές που ελπίζουμε να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά και καινούρια κομμάτια σε πρώτη παρουσίαση.

Διαβάστηκε φορες

Μια από τις πιο πλούσιες - αν όχι η πιο πλούσια - συναυλιακές εβδομάδες του φετινού καλοκαιριού ξεκίνησε χθες με την εμφάνιση των Pains of being pure at heart (παρουσίαση θα διαβάσετε λίγο αργότερα από το Λεωνίδα) και θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή με το Ejekt. Πριν από αυτό όμως, αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου μια ελληνική παρουσία που συζητήθηκε όσο ελάχιστες τα τελευταία χρόνια με το πρώτο της album, Avatar, η Monika περιμένουμε να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά  στο Θέατρο Βράχων.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, εκτός από τη φωνή και την ερμηνεία της Monika, θα την απολαύσουμε επίσης στην κιθάρα, το πιάνο και το ακορντεόν, συνοδευόμενη από την εξαμελή της μπάντα (Α. Ζέρβας - τσέλο, Ν. Αγλούπας - μπάσο, Κ. Βελώνιας - τύμπανα, Σ. Πέπελας - τρομπέτα, Μ. Πατεράκης - ηλεκτρική κιθάρα και Σ. Σπίνουλα - βιολί), εμπλουτισμένη με πέντε επιπλέον μέλη, ειδικά για αυτήν την εμφάνιση. Θα ακούσουμε τα ήδη γνωστά και αγαπημένα της τραγούδια από τον πρώτο της δίσκο, διασκευές που ελπίζουμε να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά και καινούρια κομμάτια σε πρώτη παρουσίαση.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30 και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Public, FNAC και IANOS, ηλεκτρονικά μέσω των www.i-ticket.gr & www.ticketquest.gr, και βέβαια στα ταμεία του Θεάτρου Βράχων, προς 20 ευρώ.

Η Monika θα εμφανιστεί επίσης την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη.

Αναμένουμε λοιπόν!

 

Over The Hill - Monika

Διαβάστε ακόμα