Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν θα παίξει στην Πάτρα αν δεν εμφανιστούν οι Rοtting Christ

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν θα παίξει στην Πάτρα αν δεν εμφανιστούν οι Rοtting Christ

Το σίριαλ με την αποψινή συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα δεν έχει τελειωμό.
Διαβάστηκε φορες
Το σίριαλ με την αποψινή συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα δεν έχει τελειωμό. Η διοργανώτρια εταιρία με νέα ανακοίνωσή της χτες βράδυ έκανε γνωστό ότι δέχτηκαν απειλές σε εκδοτήρια της συναυλίας και ότι θα βγάλει νέα ανακοίνωση για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η όχι η συναυλία.

Στο πλευρό των Rotting Christ τάχθηκε και ο Γιάννης Αγγελάκας ο οποίος θα παίξει την Πάτρα την επόμενη μέρα στον ίδιο χώρο που ο Δήμος δεν έδωσε άδεια για την συναυλία των Rotting Christ. Χαρακτηριστικά η δήλωση του Γ. Αγγελάκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  έχει ως εξής:

Rotting Greece
Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.

Γ.ΑγγελάκαςΑναβλήθηκε και επίσημα η εμφάνιση του Γιάννη Αγγελάκα στην Πάτρα, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Επειδή στην προσπάθεια φίμωσης του λόγου, της έκφρασης και της τέχνης δεν πρέπει κανείς να μένει σιωπηλός, η αυριανή συναυλία του ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ και των 100°C στον πολυχώρο Αίγλη του Δήμου Πατρέων αναβάλλεται❗

(Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C στον πολυχώρο Αίγλη)

▪️Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία και πιθανόν νέος χώρος διεξαγωγής της.

▪️Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν το εισιτήριο τους μπορούν να το κάνουν από τα αντίστοιχα σημεία προπώλησης (ΔΙΗΧΟ , Το Χασομέρι , Discover Bookstore) ή από το viva.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα