Μιλτιάδης Πασχαλίδης

Μίλτος Πασχαλίδης @ ΣτΝ: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη στο Σταυρό του Νότου την ερχόμενη Παρασκευή 11/2.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη στο Σταυρό του Νότου την ερχόμενη Παρασκευή 11/2. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΜΙΛΤΟΣ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Πέμπτη 10/02 στις 4:00 μμ.

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, μπορείτε αφού στείλετε το παραπάνω e-mail, να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δελτίο Τύπου

Mίλτος Πασχαλίδης
«Κόψε την πείνα σου . . .»
 
Από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Φλεβάρη
στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου»

O τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, ξεκινάει μια σειρά εμφανίσεων στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Πρόκειται για μια ειδική παράσταση , η οποία στηρίζεται στο πολιτικό τραγούδι .Ο καλλιτέχνης επιλέγει να κάνει ισχυρή αναφορά στα σύγχρονα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα, υπενθυμίζοντας πολιτικά τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών (Θεοδωράκης, Λοΐζος, Λεοντής. Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και τραγούδια σύγχρονων  τραγουδοποιών. (Τσακνής, Κατσιμίχα, Πανούσης κ. α)

Μετρώντας μια συνεπή παρουσία 16 ετών στο χώρο της δισκογραφίας και μετά από την αδιαμφισβήτητα πετυχημένη δουλειά «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή με διάθεση ηλεκτρική και πάντα λυρική, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.
Έχοντας μαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια, Φρόσω Στυλιανού και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών να τον πλαισιώνουν, ο Μίλτος Πασχαλίδης, αφηγείται με τον μοναδικό ερμηνευτικό του τρόπο τραγούδια διαχρονικού προβληματισμού και φυσικά μοιράζεται με το κοινό… τις «Κακές του Συνήθειες».

Έναρξη: Παρασκευή  4 και Σάββατο 5 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22:30


Διαβάστε ακόμα