Η Τεχνόπολη δείχνει το δρόμο για τις Live Streaming μεταδόσεις

Η Τεχνόπολη δείχνει το δρόμο για τις Live Streaming μεταδόσεις

Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τους ανθρώπους του Πολιτισμού!
Διαβάστηκε φορες
Ζούμε μια χρονιά με πρωτοφανείς διαφοροποιήσεις και νέα δεδομένα σε διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες και σίγουρα η εποχή μετά τον κορονοϊό θα έχει πολλαπλές αλλαγές, με κάποιες από αυτές να είναι κατακτήσεις προς την σωστή κατεύθυνση.

Κατά τη γνώμη μου, οι Live Streaming μεταδόσεις καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και χαίρομαι πραγματικά που η χώρα μας ακόμη κι αν υπολείπεται σε κάποιους τεχνολογικούς τομείς, κατάφερε άμεσα να προχωρήσει και σ' αυτό τον τομέα. Στις 4 Μαΐου έγραφα σε τούτη εδώ τη γωνιά για την ευκαιρία που μπορεί να δημιουργηθεί με την προσθήκη ενός νέου «προϊόντος», των live streaming μεταδόσεων συναυλιών και γενικότερα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, οι οποίες βέβαια δεν αντικαθιστούν την φυσική εμπειρία, αλλά προστίθενται ως κάτι το καινούργιο, το οποίο μπορεί να αποφέρει κάποια έσοδα στους ανθρώπους του χώρου και μελλοντικά να αποτελεί μια κερδοφόρο υπηρεσία.

Πριν λίγες ημέρες διάβασα το δελτίο τύπου της Τεχνόπολης και πρόσεξα την παρακάτω παράγραφο: 

«Για όσες και όσους βρίσκονται μακριά από την Αθήνα (όσο μακριά κι αν είναι αυτό…), έχουν πάει διακοπές, ζουν στο εξωτερικό ή είναι στην Αθήνα, θέλουν αλλά δεν μπορούν, η Τεχνόπολη φέρνει για πρώτη φορά φέτος την πιο εμβληματική σκηνή της πόλης και στην οθόνη μας! Μέσα από την ολοκαίνουρια υπηρεσία live streaming, μπορούμε να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες ζωντανά απ’ όπου κι αν βρισκόμαστε μέσα από το κινητό, το tablet ή το laptop μας μόνο με 3€ ανά συναυλία».

Για αυτό το καλοκαίρι, ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει την Τεχνόπολη χωρίς ενοίκιο και είναι ουσιαστικά ο μοναδικός χώρος στην Αθήνα - μαζί με το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά - που το κάνει αυτό, δίνοντας ένα πολύ δυνατό πλεονέκτημα στους διοργανωτές καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Παράλληλα, ο χώρος έχει διαμορφωθεί με άψογο τρόπο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που εμπνέει ασφάλεια και άνεση. Οι καρέκλες είναι τοποθετημένες δυο-δυο και στις σωστές αποστάσεις και ταυτόχρονα γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να αποφεύγονται οι ουρές.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τις live streaming μεταδόσεις, δημιουργείται ένα συνολικό πλαίσιο, το οποίο συνάδει με τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς. Οι συνθήκες είναι ανθρώπινες κι όσοι επιλέξουν να στηρίξουν κάθε εκδήλωση θα νιώθουν σχετικά ήρεμοι, όσον αφορά τα θέματα προστασίας από τον κορονοϊό. Παράλληλα, όσοι θέλουν να στηρίξουν τους μουσικούς ή γενικότερα τους συντελεστές μιας πολιτιστικής εκδήλωσης (γιατί κακά τα ψέματα αυτοί πλήττονται περισσότερο από όλους) θα μπορούν να το κάνουν δίνοντας μόνο 3 Ευρώ!

Η Τεχνόπολη, λοιπόν, δείχνει το δρόμο κι όλοι εμείς μπορούμε να στηρίξουμε τις εκδηλώσεις της με 2 τρόπους. Επιλέξτε έναν από αυτούς! Ο στόχος είναι «ιερός» και η στήριξη των ανθρώπων του χώρου είναι παραπάνω από σημαντική!

Αν μπορείς οικονομικά, στήριξέ τους!

Η Τεχνόπολη δείχνει το δρόμο για τις Live Streaming μεταδόσεις

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
5,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα