Ευχαριστούμε τον hacker που μας προσέφερε τον Θανάση Παπακωνσταντίνου δύο φορές!

Ευχαριστούμε τον χάκερ που μας προσέφερε τον Θανάση Παπακωνσταντίνου δύο φορές!

Τον ευχαριστούμε γιατί κι αυτός συνετέλεσε στην δημιουργία του συναυλιακού γεγονότος της χρονιάς στην Ελλάδα (μέχρι στιγμής βέβαια).
Διαβάστηκε φορες
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται - ή διαβάζεται, αν θέλετε - ο χάκερ προσέφερε μεγάλη διαφήμιση στην πρώτη διαδικτυακή συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου!

Το Σαββατόβραδο, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η - εδώ και πολύ καιρό - προγραμματισμένη συναυλία του Θανάση στο eStage.gr, χιλιάδες bots (δηλαδή τεχνητή κίνηση, που δεν προήλθε από ανθρώπους αλλά από μηχανές) χτύπησαν το site του eStage.gr, με αποτέλεσμα βέβαια να πέσει και να ξεκινήσει ένας μεγάλος αγώνας από τα φιλότιμα παιδιά του eStage για να λυθούν τα προβλήματα και να μπορέσει ο κόσμος να δει τη συναυλία. Και πιστέψτε με ήταν πάρα, πάρα πολύς ο κόσμος που είδε και τις δύο συναυλίες!

Λάθη έγιναν από το eStage, αλλά να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτή την διοργάνωση ήταν παιδιά που τα έδωσαν όλα για να πετύχει αυτό το εγχείρημα. Είναι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν πάρα πολύ για να μη γίνουν αντίστοιχα λάθη στο μέλλον.

Μπροστά σε αυτά τα προβλήματα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η παραγωγή και το eStage πήραν μια σοφή απόφαση! Έβγαλαν τη συναυλία στις 11:00 μμ μέσα από την πλατφόρμα του Vimeo και ανανέωσαν το ραντεβού με όλους όσους είχαμε εισιτήριο αλλά και με καινούργιους θεατές για το επόμενο βράδυ της Κυριακής.

Από το πρωί της Κυριακής, πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα δημοσίευσαν άρθρα για όσα έγιναν το Σαββατόβραδο στη live streaming συναυλία του Θανάση κι έτσι έγινε έμμεσα μεγάλη διαφήμιση της συναυλίας της Κυριακής, η οποία έφερε μπόλικο νέο κόσμο στις οθόνες του eStage. Ξέρετε, εμείς οι άνθρωποι των web sites γνωρίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής είναι πολύ καλύτερο από το Σαββατόβραδο για να παρακολουθήσεις κάτι στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης σου.

Κάπως έτσι, με ήχο και παραγωγή που έσκιζαν (την Κυριακή, όχι το Σάββατο) και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου σε μεγάλα κέφια, η πρώτη διαδικτυακή συναυλία του πέρασε στην ιστορία κι αποτέλεσε το πιο σημαντικό συναυλιακό γεγονός της χρονιάς, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Ένα γεγονός που ίσως να αποτελέσει την αρχή και για άλλες αντίστοιχες live streaming συναυλίες.

Και σ' αυτό το γεγονός ο αγαπητός χάκερ συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό και τον ευχαριστούμε για αυτό...

Υ.Γ: Με τη γυναίκα μου είδαμε τις live streaming εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα στην Τεχνόπολη και του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο eStage. Χθες το πρωί μου ζήτησε να βγάλουμε εισιτήριο να δούμε τη Νατάσσα Μποφίλιου με live streaming. Αυτό μάλλον κάτι λέει...

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα