Ακούστε πρώτοι το νέο δίσκο του Hume Assine: The Sweetest Sound

Ακούστε πρώτοι το νέο δίσκο του Hume Assine: The Sweetest Sound

Αποκλειστικά στο Mix Grill!
Διαβάστηκε φορες
Ακούστε πρώτοι το νέο δίσκο του Hume Assine: The Sweetest Sound

Ο Βαγγέλης Ορφανίδης ή αλλιώς Hume Assine είναι ένα δικό μας παιδί, μιας και ανήκει στη συντακτική ομάδα του Mix Grill από τον Γενάρη του 2010! Αυτά τα δέκα χρόνια έχουμε «ταξιδέψει» μαζί στις μουσικές δοκιμασίες του με τους OK και τον Hume Assine, αλλά και τα πανέμορφα μουσικά t-shirts του Muzitee.

Θεωρώ πραγματικά ότι ο Hume Assine είναι πολύ κοντά στον Βαγγέλη και σ' αυτό που έχει στο μυαλό του εδώ και χρόνια. Όταν λοιπόν, καταφέρνεις και βρίσκεις το ηχητικό τοπίο που σου ταιριάζει, τότε με κάποιες στοχευμένες κινήσεις, μπορείς να πετύχεις κι ο Hume Assine έχει καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια. Ακούγεται στα Αθηναϊκά ραδιόφωνα επειδή αυτά τον επέλεξαν και μετά από διάφορες αλλαγές μελών, κατάφερε να δημιουργήσει την δικιά του μπάντα, με τον δικό μας Αλέξιο Αντωνόπουλο (συντάκτη του Mix Grill) στα drums και την Άννα Πασπάτη στα φωνητικά. 

Ακούστε πρώτοι το νέο δίσκο του Hume Assine: The Sweetest Sound

Τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ του "Till Now", το νέο δισκογραφικό πόνημα λέγεται The Sweetest Sound και είναι και μεταφορικά και κυριολεκτικά τόσο γλυκό, όσο κι ο τίτλος του! Σε μια συσκευασία με μπόλικες πεντανόστιμες καραμέλες, ο Hume Assine παρουσιάζει τα 12 νέα τραγούδια του, στα οποία συνεργάζεται με τους Βαγγέλη Κακουλάκη, Πέτρο Ποταμιανό, Θοδωρή Μαυρογιώργη (των Wedding Singers), Αποστόλη Αρμάγο, Λευτέρη Σαμψών και Jackie Faraoui.

Συνολικά, το The Sweetest Sound είναι ένας μεστός δίσκος με συγκεκριμένη μουσική κατεύθυνση, που αγγίζει την electronica, το «έντεχνο», την ποπ και το ροκ των 90s. Για μένα προσωπικά είναι ένας από τους καλύτερους ελληνικούς δίσκους της χρονιάς. Για εσάς;

Ακούστε πρώτοι το νέο δίσκο του Hume Assine: The Sweetest Sound

Άκουσε παρακάτω το "The Sweetest Sound" των Hume Assine αποκλειστικά στο Mix Grill από σήμερα Σάββατο 17/10 μέχρι και τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας.

Hume Assine - The Sweetest Sound

1. The Sweetest Sound | Feat. Petros Potamianos
2. Made In Your Eyes | Feat. Anna Paspati 
3. Κυριακή | Feat. Anna Paspati & Vangelis Kakoulakis 
4. Αυτά Είναι Τα Όνειρα | Feat. Thodoris Mavrogiorgis 
5. Crying | Feat. Anna Paspati
6. Lonely | Feat. Anna Paspati 
7. That Kind Of Girl | Feat. Lefteris Samson
8. This Night Has Something Strange | Feat. Apostolis Armagos
9. Dry Martini | Feat. Anna Paspati
10. Made To Dance | Feat. Jackie Faraoui
11. Say Yes | Feat. Anna Paspati
12. Whatever Is In My Mind


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα