Τα καλούδια της ώρας - 0906

Χωρίς να είναι επίσημο ακόμη, το ενδεχόμενο να δούμε 2 πολύ μεγάλα συγκροτήματα στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό! Φήμες λοιπόν, αλλά όχι από επίσημα χείλη - το τονίζουμε - λένε ότι οι U2 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην Αθήνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Ο.Α.Κ.Α. και οι Killers - ένα από τα συγκροτήματα των 00's - μάλλον θα είναι στη χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι!!! Η ημερομηνία που συζητείται για τους U2 είναι η 6 Σεπτεμβρίου. Για να δούμε...

Διαβάστηκε φορες

(01) Χωρίς να είναι επίσημο ακόμη, το ενδεχόμενο να δούμε 2 πολύ μεγάλα συγκροτήματα στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό! Φήμες λοιπόν, αλλά όχι από επίσημα χείλη - το τονίζουμε - λένε ότι οι U2 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην Αθήνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Ο.Α.Κ.Α. και οι Killers - ένα από τα συγκροτήματα των 00's - μάλλον θα είναι στη χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι!!! Η ημερομηνία που συζητείται για τους U2 είναι η 6 Σεπτεμβρίου. Για να δούμε...

Για να πάρεις μια γεύση από το πόσο μεγάλα είναι και τα 2 συγκροτήματα στη σκηνή, δες εδώ την εμφάνιση των Killers στο Glastonbury το 2007 ερμηνεύοντας το "Enterlude" και το "When you were young".

Επιπλέον, δες εδώ και παρακάτω ένα video από την εμφάνιση των U2 στη Θεσσαλονίκη στις 26 Σεπτεμβρίου 1997, στο πλαίσιο των εορτών της πόλης ως Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Άκουσε εδώ ίσως την καλύτερη στιγμή αυτής της μεγάλης συναυλίας, την εκτέλεση του "One". Τέλος, δες εδώ το playlist εκείνης της βραδιάς. Ένα από τα τελευταία μεγάλα συγκροτήματα εν ενεργεία στη χώρα μας ;;; Μακάρι...

(02) Δώσε τα στοιχεία σου και λάβε μέρος στο διαγωνισμό των U2, στον οποίο δίνουν 4.000 7" Single Collector's Edition Boxes, τα οποία είναι αριθμημένα και περιέχουν τα 4 singles του νέου δίσκου των U2 "No Line On The Horizon" (03/03). Αν κερδίσεις, το δωράκι θα σου σταλεί μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου. Δε μας χαλάει ένα τέτοιο δώρο νομίζω... Δες περισσότερα εδώ.

(03) Αύριο Παρασκευή και 13 ο Morrissey κάνει τις βόλτες του στα μέσα ενημέρωσης της χώρας του κι εσύ μπορείς να τον ακούσεις στον XFM στην εκπομπή του Ian Camfield από τις 12 - 4 μμ (ώρα Αγγλίας) και να τον δεις στο βραδινό τηλεοπτικό show του Jonathan Ross στο BBC1 TV, το οποίο μπορείς να δεις εδώ.

(04) Άκουσε εδώ το πρώτο μουσικό δείγμα ενός νέου Super group, των Chickenfoot, στους οποίους βρίσκονται ο τραγουδιστής των Van Halen Sammy Hagar, ο μπασίστας Michael Anthony (ex-Van Halen), ο μεγάλος κιθαρίστας Joe Satriani and ο drummer Chad Smith των Red Hot Chili Peppers.

(05) Την περασμένη εβδομάδα οι Tindersticks ανακοίνωσαν ότι ο drummer τους Thomas Belhom είναι άρρωστος και δε θα μπορέσει να πάρει μέρος στην Ευρωπαϊκή περιοδεία τους, που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα και έχει στη λίστα της και τη χώρα μας (20/02 - Principal, Θεσσαλονίκη, 21/02 - Badminton, Αθήνα)!!! Ο Earl Harvin θα καλύψει το κενό στα drums. Δες εδώ την εκτέλεση του "Her" σε πρόσφατη συναυλία τους.

(06) Άκουσε εδώ το νέο δίσκο των ξεχωριστών και ιδιόμορφων "And they will know us by the trail of dead" : The Century of Self.

(07) Αν έχεις Facebook, γίνε fan των Sugah Galore, του συγκροτήματος της Sugahspank! και άκουσε όλο το νέο δίσκο τους "Spacecakes". Άκουσε τον εδώ.

(08) Ένα μήνα πριν περίπου, ο Damon Albarn ιθύνων νους των συγκροτήματος των cartoons, των Gorillaz παρουσίασε στην εκπομπή του Zane Low, στο BBC Radio 1, τρία νέα κομμάτια του συγκροτήματος. Ακόμη κι αν είναι σε demo μορφή, είναι πολύ καλά! Πρόσεξε ιδίως το "Broken". Άκουσε τα εδώ.
 
Οι U2 στη Θεσσαλονίκη - 1997

Διαβάστε ακόμα