12/10: Λάκης Παπαδόπουλος & Vassilikos @ Σταυρός του Νότου: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τους Λάκη Παπαδόπουλο και Vassilikos.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σε συνεργασία με τον Σταυρό του Νότου σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Λάκη Παπαδόπουλου με τον Vassiliko αυτή την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου. Οι προσκλήσεις αφορούν την είσοδο και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 11 πμ:{contest_form}

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – VASSILIKOS
“RETRAUDIO”
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
12,19,26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
 
Δυο έλληνες μουσικοί, τραγουδιστές, τραγουδοποιοί με ανοιχτούς ορίζοντες!  Δυο γενιές που τους  συνδέει η αυθεντική αγάπη  για τη μουσική και η καθαρή ματιά τους απέναντι στο τραγούδι. 
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos  θα βρεθούν μαζί στη κεντρική σκηνή του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ για λίγες παραστάσεις – 12/10, 19/10, 26/10, 2-3/11 σε μια μουσική παράσταση με τον ανατρεπτικό τίτλο “RETRAUDIO”.

Οι δυο ιδιαίτεροι καλλιτέχνες  με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους και το σεβασμό απέναντι στη μουσική, συναντιούνται για να μοιραστούν μαζί μας αυτά που έχουν κοινά και  για να μας προτείνουν όχι μόνο τα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια τους, αλλά και τον τρόπο που ξανακοιτάζουν με σύγχρονη ματιά αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια. Τραγούδια άλλων που θα μας τα συστήσουν ξανά. Φιλτραρισμένα μέσα από δικές τους αισθητικές και μουσικές εμπειρίες.  

Ο Λάκης  Παπαδόπουλος, είτε ως Παπαδόπουλος ή και με τα Ψηλά Ρεβέρ του, 30 χρόνια τώρα μας οδηγεί σε μια ματιά πάνω στο τραγούδι γεμάτη εφηβικό ενθουσιασμό που ισορροπεί ανάμεσα στη χαρά και στη σκέψη. 
Ο Vassilikos τα τελευταία 15 χρόνια πάει το πλοίο πιο μακριά και του δίνει μια κατεύθυνση αμιγώς ελληνική γι’ αυτό και παγκόσμια…

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και  ο Vassilikos μαζί, μας περιμένουν στην κεντρική σκηνή του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ  από τη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και για λίγες παραστάσεις – 12/10, 19/10, 26/10, 2-3/11,  για να μας δείξουν πως το τραγούδι από τους κατάλληλους ανθρώπους δεν έχει χρόνο, δεν έχει εποχές, δεν έχει εθνικότητα αλλά φτιάχνεται για την απόλαυση, για τη ψυχαγωγία, για τη χαρά και την ουσία αυτής της τέχνης. Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα, Μίκης Ατταλειάδης-Μπάσο, Άγγελος Αιβάζης- Κιθάρα, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος-Πλήκτρα.

Η συνάντηση τους είναι μουσικό γεγονός πρώτου μεγέθους και οι βραδιές με τους δυο τους πάνω στη σκηνή μόνο εκπλήξεις υπόσχονται… 
Οι δυο τους μας καλούν σε ένα ταξίδι στο τραγούδι χωρίς παραμορφωτικούς φακούς.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα