Απόλλων Κουσκουμβεκάκης

19/12: Απόλλων Κουσκουμβεκάκης@ Half Note: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για τους Ειρήνη Τουμπάκη και Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σε συνεργασία με το Half Note Jazz Club σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση της Ειρήνης Τουμπάκη και του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. Οι προσκλήσεις αφορούν την είσοδο και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 3 μμ:
{contest_form}


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΟΥΣΚΟΥΜΒΕΚΑΚΗΣ feat. ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥΜΠΑΚΗ
@ HALF NOTE JAZZ CLUB
Μάγος έρωτας…
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 22:30
 
Η αισθαντική  Ειρήνη  Τουμπάκη  παρουσιάζει μαζί με  τον  Απόλλωνα  Κουσκουμβεκάκη  στην κιθάρα μερικά  από  τα  ομορφότερα  ελληνικά  ερωτικά  τραγούδια, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
 
Η γλυκιά, τρυφερή  φωνή  της  Ειρήνης  συναντά  τις  ζεστές  ενορχηστρώσεις  του  Απόλλωνα  και  ξαναδιαβάζουν μαζί υπέροχα λυρικά  και  λαϊκά   ερωτικά  τραγούδια. 
 
Μαζί  τους  η  Μαρία  Σπυράτου  στο  μαντολίνο,  η  Δήμητρα  Καραμπεροπούλου  στο  ακορντεόν  και  ο  Βαγγέλης  Νίνα  στο  βιολοντσέλο.

 
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 / 15 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό)
 
Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr – 13855

Διαβάστε ακόμα