Παύλος Παυλίδης & B-Movies - Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί

15 ιστορίες γεμάτες εικόνες, συνοδευόμενες ίσως με τις πιο όμορφες μελωδίες που έχει σκαρφιστεί ποτέ ο Παυλίδης.
Διαβάστηκε φορες

Τι θα ακούσεις: 100% Παύλο Παυλίδη
Τραγούδια που πρέπει να ακούσεις: Τόσο κοντά, Θα ρθει μία μέρα, Χωρίς εσένα, Λαθρεπιβάτης, Η Μαίρη
Βαθμολογία: 9/10

"Οι ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί" είναι όλες οι ιστορίες που συνέβησαν επάνω σε "Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει". Σχεδόν 3 χρόνια μετά, ο Παύλος Παυλίδης επανέρχεται με νέο δίσκο και από νέα δισκογραφική στέγη.

Ο δίσκος ηχητικά δείχνει να είναι η συνέχεια του album του 2010. Στο συνθετικό και στιχουργικό κομμάτι, αυτό το album είναι η κορύφωση μιας τάσης που άρχισε να ξεμυτίζει στο προηγούμενο album: O ήλιος!
Αυτός είναι ο πιο φωτεινός και ο πιο μελωδικός δίσκος του Παύλου Παυλίδη! Τόσο οι 15 ιστορίες που μας διηγείται ο τραγουδοποιός, όσο και οι μελωδίες που έχει επιλέξει να τις ντύσει, βγάζουν μία αισιοδοξία και αποτελούν ιδανικό soundtrack για τις λιακάδες της ζωής μας, και ιδανικό παυσίπονο για τις μουντάδες μας!

15 τραγούδια, 15 ιστορίες γεμάτες εικόνες, συνοδευόμενες ίσως με τις πιο όμορφες μελωδίες που έχει σκαρφιστεί ποτέ ο Παυλίδης. Μελωδίες που τις ακούς και ξέρεις ότι θα σε συντροφεύσουν για πολλά (δεκάδες) χρόνια ακόμη! Αυτός ο δίσκος καταφέρνει να σε κάνει να τον πίνεις μονορούφι και να τον απολαμβάνεις από το 1ο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, χωρίς να θες να πάρεις ούτε μία ανάσα.

"Οι Ιστορίες Που Ίσως Εχουν Συμβεί" είναι εγγυημένα ένας δίσκος που πρέπει να μπει στη δισκοθήκη κάθε φίλου της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
Ο Παύλος Παυλίδης απλά επιβεβαίωσε τον λόγο που... είναι ο Παύλος Παυλίδης!

Μην ξεχάσετε να τον δείτε Live απόψε στο Gagarin205.
Μπορείτε να αγοράσετε το album από εδώ: http://www.inner-ear.gr/gr/releases/artist/65-paylos-paylidhs-b-movies/95-istories%20pou%20isos%20exoun%20simvi/Αξιολόγηση δίσκων
Βαθμός δίσκου
8,5 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα