Νίκος Τριανταφυλλίδης

FM to Web: Νίκος Τριανταφυλλίδης

Γουστάρω στο Νίκο την αμεσότητα του, το ότι δε φοβάται να 'εκτεθεί', το οτι ΔΕΝ είναι 'κότα' με λίγα λόγια. Γουστάρω που δεν έχει τουπέ και υφάκι (ενώ θα μπορούσε..)
Διαβάστηκε φορες
'Κι αυτό το είδες..?' μου είπε ο Τριανταφυλλίδης σχολιάζοντας τα όσα του είπα για τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ χορό του στο 'Ανέστησες τον πεθαμένο' (υπάρχει στο YOU TUBE..) του θεού Λασκαρίδη, ένα βράδυ στο GAGARIN..

Γουστάρω στο Νίκο την αμεσότητα του, το ότι δε φοβάται να 'εκτεθεί', το οτι ΔΕΝ είναι 'κότα' με λίγα λόγια. Γουστάρω που δεν έχει τουπέ και υφάκι (ενώ θα μπορούσε..), γουστάρω το ότι ενώ έρχεται από μια άλλη γενιά ΕΙΝΑΙ 'σημερινός'...γουστάρω τη 'μούρλια' του με το Gagarin.. το ότι αγαπάει τους GUN CLUB..και το ότι ξεφορτώθηκε το CD των OPAL κάπου στο Μοναστηράκι (αν οι πληροφορίες μου ειναι σωστές) κι έτσι τώρα είναι στα χέρια μου μιας και το έψαχνα χρόνια.

Μου αρέσει που ΗΡΘΕ με σχεδόν μπαταρισμένο πόδι στην εκπομπή ('είχα άγχος αν θα μπορέσω να έρθω') ένα βράδυ Τετάρτης,να μιλήσουμε για το Gagarin, μου αρέσει που είναι ΠΑΟΚ με έναν ωραίο κι αυθεντικό τρόπο, μου αρέσει που έχει 'τρέλα' για δημιουργία, μου αρέσει που είναι δημιουργός, γιατί ΠΡΩΤΑ νιώθει και μετά (ίσως) σκέφτεται.Μου αρέσει που δεν είναι λαπάς...όπως δεν είναι και δήθεν μάγκας.

Το Νίκο θεωρώ πως τον γνώρισα μέσα από μια 'αυτοκτονική' απόπειρα δημόσιας 'έκθεσης' κάπου στο χωροχρόνο...ξέρετε...εκεί που ΔΕΝ μπορείς να κρυφτείς ,εκεί που είσαι ΕΣΥ στη στιγμή ΣΟΥ, για σένα..Ξέρω τι σημαίνει να γυρίζουν οι γύπες γύρω σου..ξέρω...έχω δεί τα τσακάλια να περιμένουν ανυπόμονα κι εγώ, όχι λίγες φορές (χμ..)...'Δικό μου λάθος ήταν ρε Δημήτρη αυτό, κανένας δεν φταίει'....ΟΧΙ...όχι φίλε Νίκο..υπάρχουν κάποια (ελάχιστα) πράγματα που είναι πολύ πιο πάνω από το λάθος - σωστό, υπάρχει το ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ να νιώσω ΚΑΙ έτσι.

Γουστάρω στο Νίκο το 'απρόβλεπτο' που κουβαλάει στο βλέμμα του. Γουστάρω το οτι ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ από αγάπη για το ίδιο το μέσο και όχι με....μέσον. Γουστάρω το εξαιρετικό φιλμ για τον SCREAMIN' JAY HAWKINS και το συναίσθημα που έβαλε εκεί μέσα. Γουστάρω που ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΑΙΜΟ!!! (παρατηρήστε πως ο λαιμός διαφόρων 'χελωνανθρώπων' - καριέρα/καριέρα εξαφανίζεται με τα χρόνια..) γουστάρω που κατά βάθος είμαι σίγουρος πως αγαπάει τις 'αντιφάσεις' του, όπως κάθε ευφυής άνθρωπος (εγώ για παράδειγμα....) γουστάρω που έχει χιούμορ.

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του για το GAGARIN, μέσα στα επόμενα χρόνια..Δεν ξέρω αν θα φέρει τον Peter Hammill όπως μου είπε, ούτε αν θα αντέξει να 'κολυμπάει' ανάποδα για καιρό, σε μια εποχή χωρίς φαντασία..σε μια εποχή με στεγνές ιδέες για στεγνές ψυχές.. ποντάρω στο πάθος του. Αυτό που ξέρω είναι πως μας χάρισε ένα χώρο στον οποίον απολαύσαμε αξέχαστα LIVE κι αυτό που ξέρω επίσης είναι πως αυτό το κείμενο θα είναι 'μικρό'..γιατί είπα ΑΚΡΙΒΩΣ όσα είχα να πω φίλε Νίκο..να 'σαι καλά..και με ή χωρίς Hammill στο GAGARIN, ξέρω πως όλο και με κάτι υπέροχο θα μας ξαφνιάσεις..


ΥΓ: Γουστάρω που αναφέρεται στον Thomas ως 'Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΜΟΥ'...ωραια φράση....οσο για Λασκαριδη...την επόμενη φορά ατύχησες αγόρι μου..γιατί θα το χορέψω ΕΓΩ... keep walkin'*
Ο Δ. Αντωνόπουλος κάνει εκπομπή στο Κανάλι 1, 90,4 κάθε Τετάρτη 23-00 και Σάββατο 20-22.

Η φωτογραφία ανήκει στη
Lifo

Διαβάστε ακόμα