Μελίνα Κανά και Ελένη Τσαλιγοπούλου: Η τελευταία τους εμφάνιση στο Rythmos Live stage

Οι εμφανίσεις έλαβαν τέλος την Παρασκευή σε κλίμα παλιάς μπουάτ
Διαβάστηκε φορες
Την Παρασκευή 16 Μαΐου η Μελίνα Κανά και η Ελένη Τσαλιγοπούλου έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση στο Rythmos Live Stage, στην Ηλιούπολη.

Με εντυπωσιακά ντουέτα και διασκευές ερμήνευσαν κομμάτια δικά τους αλλά και πολλών άλλων αγαπημένων μας ερμηνευτών. Το πρόγραμμά τους θα το χαρακτήριζα πολύχρωμο. Και οι φωνές τους δύο χρώματα που, όταν ενώνονται, μόνο μαγικό είναι το αποτέλεσμα!

Η Μελίνα με μία καλοσύνη και μία αρχοντιά, χαμογελά και τραγουδά και η Ελένη με ένα αέρινο φόρεμα γυρίζει τη σκηνή ξυπόλητη και χορεύει.Δήλωσαν ευτυχισμένες για τη φετινή τους περιοδεία και συγκινημένες για την τελευταία τους εμφάνιση. " Είμαστε εδώ, για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και τα όνειρα", είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο κόσμος πολύς, μα έγιναν όλοι μία παρέα, να τραγουδούν και να φωνάζουν!

Μετά το τέλος της εμφάνισής τους, βρέθηκα στα καμαρίνια τους και μίλησα μαζί τους. Τους ζήτησα να μοιραστούν μαζί μου τη γεύση που τους άφησε η βραδιά αυτή καθώς και η συνεργασία τους γενικότερα.

"Δεν αισθάνομαι ότι τελείωσε. Κάναμε μία περιοδεία τον χειμώνα σε όλη την Ελλάδα, με τελευταία μας εμφάνιση εδώ. Το καλοκαίρι θα συνεχίσουμε. Η σημερινή βραδιά θύμισε τις παλιές μπουάτ. Ήταν βραδιά ενθαρρυντική."
Μελίνα Κανά

"Μία βραδιά φορτισμένη και ζεστή, πολύ ωραία! Και ασυνήθιστη! Πρώτη φορά μας ζητούσαν τόση πολλή ώρα να βγούμε και να πούμε κι άλλα κομμάτια."
Ελένη Τσαλιγοπούλου

Βάλε κρασί, Αλεξάνδρα, Αερικό, Μιλώ για σένα, Όταν τραγουδώ, Να βάλω τα μεταξωτά, Έρημα κορμιά, Χίλιες σιωπές, Παραμιλητό, Τα παιδιά των δρόμων, Εγώ σ'αγάπησα εδώ, Δεν μας συγχωρώ, Τα παιδιά της γειτονιάς σου, Ένα κι ένα, Τυφλές ελπίδες, Μέτρησα, Μην περιμένεις πια, Παξιμαδοκλέφτρα, Γυφτοπούλα, μερικά από τα κομμάτια που ερμήνευσαν.

Χαίρομαι πολύ που τις άκουσα και τους μίλησα! Μην τις χάσετε το καλοκαίρι!!!

Ευχαριστώ την καλή μου φίλη Σοφία για τις φωτογραφίες!
Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα