Στα βούτυρα @ Θέατρο 104: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σάς προσφέρει 1 διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 21.30 .
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 1 διπλές πρόσκληση για την παράσταση Στα βούτυρα στο Θέατρο 104 το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 στις 18.00 μμ:

{contest_form}


Δελτίο Τύπου
 

"Στα Βούτυρα" του Δημήτρη Χριστοφορίδη 
Θέατρο 104 
27 Φεβρουαρίου – 23 Απριλίου 

Περιγραφή Παράστασης: 
Στο θέατρο 104 παρουσιάζεται η πρώτη stand up comedy παράσταση του Δημήτρη Χριστοφορίδη «Στα Βούτυρα» από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ως τις 23 Απριλίου. Ο ταλαντούχος και πολύπλευρος κωμικός απογειώνει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας μέσα από ένα καταιγιστικό λόγο χωρίς υπονοούμενα και μόνο με στυγνές αλήθειες. Βιώματα, φοβίες και άγχη που συμβαίνουν σε όλους μας και τελικά, άμα τα δεις με χιούμορ, δεν είναι και τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Ξεπερνώντας τα κωμικά κλισέ, μπαίνει μέσα στο μυαλό όλων μας για να σχολιάσει καθημερινούς προβληματισμούς που δεν τολμάμε να συζητήσουμε. Με μοναδικά όπλα του τον αυτοσαρκασμό και την αφοπλιστική του ειλικρίνεια, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης καθηλώνει το κοινό του σε μία παράσταση με απόλυτο πρωταγωνιστή το γέλιο. 

Λίγα λόγια για την παράσταση: 
Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα σχολιάσει καυτά θέματα όπως: Πώς χάνεται ο αντρισμός σε μία μακροχρόνια σχέση, πώς διαχωρίζονται οι προσωπικότητες ανάλογα με τα παπούτσια τους, πώς αλλάζει η ζωή όταν βγαίνεις καθημερινά στην τηλεόραση και αποκτάς σταθερό μισθό αλλά και πώς είναι να είσαι το πρώτο παιδί σε μία τρίτεκνη οικογένεια με πατέρα αριστερό και μητέρα συντηρητική θεούσα. Πολλά ακόμα θέματα και απρόβλεπτες καταστάσεις εκφράζονται στους μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς του Δημήτρη Χριστοφορίδη για γέλια μέχρι δακρύων στην παράσταση «Στα Βούτυρα». 

* Προσοχή η παράσταση περιέχει τοποθέτηση βωμολοχιών. Αν σοκάρεστε με την αναφορά λέξεων όπως πιπί, ποπό και μεμέ μην έρθετε. 

Βιογραφικό Δημήτρη Χριστοφορίδη: 
Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ξεκίνησε να κάνει κωμωδία το 2008 στις «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη. Από το 2011 δραστηριοποιείται μόνος του, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 500 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, οργανώνοντας και παρουσιάζοντας τα τελευταία 2 χρόνια το open mic «5 λεπτά δόξας» και συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα ετήσια κωμικά event όπως το stand up for U, το Gazi comedy club καθώς και το Comedy Friday’s στο Passport-art. Έχει και ένα κύπελλο Ελλάδας στο Χάντμπολ με την μικτή Ανατολική Μακεδονίας-Θράκης. Είδος: Stand up Comedy 
Τίτλος: Στα Βούτυρα 
Παίζουν: Δημήτρης Χριστοφορίδης και opening acts 
Που: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός) 
Πότε: Κάθε Σάββατο από 27/02 – 23/04 
Από πότε: 27/02/2016 
Διάρκεια: 75 λεπτά 
Ώρα Έναρξης: 21:30 
Γενική Είσοδος: 8 ευρώ 
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-3455020 και www.104.gr
Διαβάστε ακόμα