Μια συναυλία στον γαλαξία με τους Burger Project στον Ελληνικό Κόσμο

Μία διαγαλαξιακή υπερπαραγωγή που επιφυλάσσει πολύ χορό και κέφι για μικρούς και μεγάλους! 

Διαβάστηκε φορες
Τους Βurger Project - για καλή μου τύχη- τους γνώρισα το 2010 όταν έτρεχα στα πολυσυλλεκτικά φεστιβάλ μουσικής που διοργανώνονταν κυρίως τα καλοκαίρια στην Αθήνα. Η μπάντα τους πάντα ξεχώριζε όχι μόνο για τη funky μουσική τους και τις τρελές μεταμφιέσεις αλλά και γιατί λάτρευαν να αυτό που έκαναν. Και φαινόταν. 

Το πρώτο τους άλμπουμ "We live in Athens" ήρθε το 2011 και μας έκανε να χορεύουμε στους ρυθμούς των funky διασκευών σε γνωστά κομμάτια. Μετά από ένα single με τρία τραγούδια ήρθε ο επόμενος δίσκος "Φτηνά χαρέμια" του 2013 με την προσθήκη της υπέροχης φωνής της Ματούλας Ζαμάνη. Σ' αυτόν ξανακούσαμε τραγούδια του Τσιτσάνη και του Τζουανάκου εμπλουτισμένα με beat και funk ρυθμούς τα οποία περιμέναμε με ανυπομονησία σε κάθε τους συναυλία. Οι πειραματισμοί όμως συνεχίστηκαν και το 2013 συνεργάστηκαν με τους Cast-A-Blast για το single "Born Troublemaker". 


Έκτοτε, δύο άλμπουμ και δύο singles μετά, τους βλέπουμε με χαρά να εξελίσσονται και να κάνουν στροφή στο παιδικό οπτικοακουστικό θέαμα. Φέτος παρουσιάζουν την διαγαλαξιακή παράσταση «Μια συναυλία στον γαλαξία» στον Ελληνικό Κόσμο. Πρόκειται για μία παιδική παράσταση που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή μέχρι και τέλος Απριλίου στις 12 το μεσημέρι. Το οπτικοακουστικό θέαμα, διότι περί θεάματος πρόκειται, διαρκεί μιάμιση ώρα στην οποία βλέπεις μικρούς και μεγάλους να ξεσηκώνονται. 

Burger Project

Η αίθουσα του Ελληνικού Κόσμου παρότι έχει καθίσματα αμφιθεατρικά, ο κόσμος επιλέγει να καθίσει στο παρκέ ακριβώς μπροστά από τη σκηνή. Και με το που προσγειώνονται οι Burger στον γαλαξία μας, το πάρτι ξεκινά. 
Είναι μαγικό πως καταφέρνουν σιγά σιγά να κερδίζουν την εμπιστοσύνη ακόμα και των πιο συνεσταλμένων παιδιών και στο τέλος τα βλέπεις όλα να συμμετέχουν, να τραγουδάνε, να χορεύουν, να διασκεδάζουν, το ίδιο φυσικά και οι μεγάλοι.

Η παράσταση ξεκινάει με τις συστάσεις των μουσικών του συγκροτήματος, το οποίο έχει κατέβει στη γη από άλλο γαλαξία. Συνεχίζει με την εισαγωγή στα μουσικά όργανα: πως ονομάζεται και πως λειτουργεί το καθένα, συστατικό που υπήρχε και στην πρώτη τους παιδική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα». Τα παιδιά μαθαίνουν τους ήχους των μουσικών οργάνων, απαντάνε σε ερωτήσεις, χωρίζονται σε ομάδες και διαγωνίζονται, η παράσταση είναι απολύτως διαδραστική και ομαδική. Οι μουσικοί με τις γαλαξιακές μεταμφιέσεις τους και τα τραγούδια τους μας έκαναν για μιάμιση ώρα να χορεύουμε και να χαμογελάμε. 

Πρόκειται για μία ευφυή παράσταση που διασκεδάζει τα παιδιά με άκρως παιδαγωγικό τρόπο.  

Πάρτε παιδιά, μικρά ανίψια ή ξαδέρφια και να είστε σίγουροι ότι θα το διασκεδάσετε κι εσείς πολύ! 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρεμιέρα: Κυριακή, 6 Μαρτίου

Κυριακή, 13/3, 20/3, 27/3
&
Κυριακή, 3/4, 10/4, 17/4, 24/4

Ώρα έναρξης: 12:00

Εισιτήρια: 10€ (για παιδιά), 8€ (για συνοδούς)

Προπώληση Εισιτηρίων:
τηλ. 212 254 0000

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα