Η εποχή των παγετώνων

"Η εποχή των παγετώνων" επιστρέφει - Προσοχή, απειλούμαστε με εξαφάνιση!

«Η Εποχή των Παγετώνων» επιστρέφει για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια με τους Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη και πάλι επικεφαλής του ελληνικού καστ
Διαβάστηκε φορες
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο αγαπημένος γκαφατζής Σκρατ και όλη η παλιοπαρέα της φοβερά πετυχημένης σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων» επιστρέφουν για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια στο «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης»!

Δείτε το τελικό trailer της ταινίας (με υπότιτλους): 


Δείτε το τελικό trailer της ταινίας (μεταγλωττισμένο):

 
Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.
 
Οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος είναι και πάλι επικεφαλής του ελληνικού καστ, ενώ το αγγλικό καστ περιλαμβάνει τους Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα, Σάιμον Πεγκ, Νικ Όφερμαν και Μαξ Γκρίνφιλντ.
 
Το «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» (και σε 3D) θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Ιουλίου του 2016 από την Odeon.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει και μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους.
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
9,5 / 10 (σε 4 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα