celuta-red-blame-canada-kenny-freq-an-club

Celuta Red, Blame Canada, Kenny Freq., The Weather Underground live στο ΑΝ Club

Ακατέργαστο, ατμοσφαιρικό, indie/rock, 70’s, βρώμικο, ψυχοθεραπευτικό! Μερικές λέξεις που προσδίδουν τα όσα θα ξεδιπλωθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο σανίδι του AN club ‘official’!
Διαβάστηκε φορες
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ
CELUTA RED, BLAME CANADA, KENNY FREG., THE WEATHER UNDERGROUND


Facebook event

Ακατέργαστο, ατμοσφαιρικό, indie/rock, 70’s, βρώμικο, ψυχοθεραπευτικό! Μερικές λέξεις που προσδίδουν τα όσα θα ξεδιπλωθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο σανίδι του AN club ‘official’!

Celuta Red
Οι Celuta Red ανεβαίνουν ξανά στην μουσική σκηνή του An Club μετά από 11 χρόνια, έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα το τρίτο τους άλμπουμ Idle Frenzy. Μετά το ακατέργαστα αναγνωριστικό ομώνυμο πρώτο cd και το ατμοσφαρικά δυνατό Amoeba, το Idle Frenzy είναι απλά μια νωθρή φρενίτιδα.
“We play music because we can’t do otherwise”

Blame CanadaΟι Blame Canada είναι μια πενταμελής indie rock μπάντα από την Αθήνα. Μετά από πολλές απόπειρες τελικά σταθεροποίησαν τη σύνθεσή τους στα τέλη του 2014 και ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις συνδυάζοντας indie/post-punk/shoegaze/psych επιρροές.

Στα τέλη του 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο "City we love to Hate". Ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία μαζί με συγκροτήματα όπως οι Vodka Juniors, Breath After Coma, Desperate Journalist (UK), Jane Doe, Wish Upon A Star, The Bonnie Nettles, Τhe Vagina Lips, Blame The Trees, Blame Kandinsky κ.ά.

Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό για την επερχόμενη κυκλοφορία τους με νέο frontman.

https://www.facebook.com/blamecanadagr/
https://blamecanada.bandcamp.com


Οι KENNY FREQ. από την Αθήνα παίζουν αγγλόφωνη rock-pop από το 2014.
Μετά από μια σειρά από digital singles (που απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές κυρίως από τα εγχώρια μουσικά sites και τους καλύτερους μουσικούς ραδιοσταθμούς) ακολουθεί η κυκλοφορία του πρώτου τους album στα μέσα του 2017.

To album αποτελεί μια συλλογή τραγουδιών που ηχογραφήθηκαν μεταξύ του 2015 και του 2017. Ένα από τα singles του album, το Real Love και το video clip του, έχουν προβληθεί και δεχτεί σειρά κολακευτικών σχολίων από σημαντικά διεθνή sites (imposemag.com, hypem.com, buffablog.com κ.α.).

Οι Kenny Freq., που πλέον αποτελούνται από τον Ted Σουρβίνο, Theo Pap και Παναγιώτης Μυλωνά (με τη βοήθεια του Πάνου Σκέντζου στην κιθάρα και του Κωνσταντίνου Συνοδινού στα πλήκτρα) έχουν διαμορφώσει τον προσωπικό τους ήχο επηρεασμένοι από το rock των 70’s και την εναλλακτική σκηνή των 90’s κερδίζοντας τις εντυπώσεις του εγχώριου κοινού, και αρκετών κριτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών (εγχώριων και διεθνών).

Με συνεπή και έντονη live δραστηριότητα, έχουν παίξει σε αρκετές πόλεις εκτός Αθηνών και σταδιακά, με το εγχώριο εναλλακτικό κοινό να τους αγκαλιάζει, είναι έτοιμοι για μια πιο δυναμική συνέχεια στο άμεσο μέλλον. Σημαντικότερη τους εμφάνιση η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων LOW στο Fuzz Live Music Club στις αρχές του 2015.
Αυτή την εποχή ετοιμάζουν νέο υλικό, για το επόμενο βήμα τους, που ξεκινάει από τα τέλη του 2018.

Έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους, σε μια μίξη του rock των 70s, με μια δόση από την εναλλακτική σκηνή των 90s, μέσα από ένα πολύ προσωπικό πρίσμα, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μερίδας του εγχώριου κοινού και αρκετών κριτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών (εγχώριων και διεθνών) Μετά από μια σειρά από digital singles (που απέσπασπασαν πολύ θετικές κριτικές κυρίως από τα εγχώρια μουσικά sites και τους καλύτερους μουσικούς ραδιοσταθμούς) θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του πρώτου τους album (και σε φυσική μορφή), σε παραγωγή-μίξη Σέργιου Βούδρη (The Voyage Limpid Sound) και mastering από τον Ηρακλή Βλαχάκη.
Το νέο τους single (και το κομμάτι που έχουν επιλέξει να οπτικοποιήσουν με το νέο τους video clip – σκηνοθεσία Κώστας Ντίμης) είναι το “Conclusion Pt2”, που έχει πολύ δυνατά vintage 70s r’n’r στοιχεία, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στις μεγάλες 70s-90s pop μελωδίες , που είναι και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μπάντας .

https://www.facebook.com/kennyfreqcentral
https://kennyfreq.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCx4ZD9WZ6uS7bdb-DHeN5HQ


The Weather Underground
Πίσω στα 00’s οι κύριοι Weather Underground ξεκινούν να συνθέτουν παράξενες, άβολες και βρώμικες μουσικές ιστορίες. Ηχογραφούν τον πρώτο τους δίσκο στην Θεσσαλονίκη με τον Χρήστο και τον Τίτο και τραγουδούν σε απόμερες γειτονιές εντός και εκτός Αθήνας. Το 2014 χάνουν την πυξίδα τους και εξαφανίζονται απότομα. Ακριβώς τέσσερα έτη μετά και χωρίς καμιά προειδοποίηση επιστρέφουν. Νέες εμφανίσεις, συνθέσεις, ηχογραφήσεις, ψυχοθεραπευτικές αγωγές, επιστημονικές εργασίες και κομμώσεις.

Διαβάστε ακόμα