Οι κάτω απ' τ' αστέρια

Τελευταία παράταση για την θεατρική παράσταση «Οι κάτω απ' τ' αστέρια» στο Άλφα Ιδέα

Η παράσταση που αγαπήθηκε πραγματικά και ουσιαστικά από θεατές και κριτικούς, θα συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη πορεία της έως 13 Φεβρουαρίου.
Διαβάστηκε φορες
Η Μενίτα και ο Νικολής, οι ήρωες του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, θα συνεχίσουν να μας ταξιδεύουν σε ερωτευμένα και ερωτικά πελάγη και στο άπειρο του έρωτα και της αγάπης που δεν γνωρίζει αρχή, μέση και τέλος. Μόνο αιωνιότητα.

Η παράσταση που αγαπήθηκε πραγματικά και ουσιαστικά από θεατές και κριτικούς, οι Κάτω απ' τ΄ αστέρια στο θέατρο Άλφα.Ιδέα, θα συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη πορεία της έως 13 Φεβρουαρίου για την τελευταία της παράταση!

Το MixGrill είχε παρακολουθήσει την παράσταση και μπορείτε να διαβάσετε εδώ την κριτική του.

ΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ

του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΤΣΑΡΔΑΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 21:15 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 19:15
 
«Παραθερίζουμε στην ίδια παραλία. Αφήνουμε τα πράγματα μας στα βότσαλα και βουτάμε στη θάλασσα. Είμαστε πολλά παιδιά, μεγάλη παρέα, αλλά για μένα υπάρχεις μόνο εσύ. Είμαστε δεκατεσσάρων χρονών. Μπορεί και δεκαπέντε. Καθόμαστε ακριβώς στο σημείο που σκάει το κύμα και μαζεύουμε κοχύλια. Είναι μια ωραία αφορμή για να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο»
 
Μετά από περισσότερες από 10 sold out παραστάσεις στην Πάτρα από όπου ξεκίνησαν το ταξίδι τους, και δεκάδες sold out παραστάσεις κάτω από έναστρους ουρανούς σε ανοιχτά θέατρα σε όλη την Ελλάδα, «Οι κάτω απ’ τα’ αστέρια» ζωντανεύουν την ιστορία τους στη σκηνή του Άλφα.Ιδέα.
 
Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα».
Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια. 
 
Αυτή είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Αυτή είναι η συνάντηση που χρωστούσαν ο ένας στον άλλο. Γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, γεμάτη τρυφερότητα και απόρριψη, γεμάτη σύγκρουση και νοσταλγία. 
 
Αυτή είναι η γλυκόπικρη ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια».
 
Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.
 
"Μέσα στα μάτια του κάτι σκοτεινό λαμπύριζε. Αλλά η κοιλιά μου, μέσα της, με γαργαλούσε. Και σε αυτές τις περιπτώσεις οι κοιλιές δεν κάνουν λάθος."
 
Συντελεστές:

Ερμηνεύουν: Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Σκηνοθεσία: Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Συνεργασία στη σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα
Φωτογραφίες: Σοφοκλής Μπιμπής
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη στις 21:15, Τετάρτη 19:15 
Παράταση έως 13 Φεβρουαρίου 2019

Πού: Θέατρο Άλφα.Ιδέα, Πατησίων 37 και Στουρνάρα 51, Αθήνα
Τηλ.: (210) 5238742, 5221444
Τρόποι πρόσβασης: Στάση Μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ

Διάρκεια: 70 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 10€ (προπώληση), 15€ (ταμείο), 12€ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων)

Διαβάστε ακόμα