Τι άραγε ετοιμάζει το Rockwave Festival για τα γενέθλια των 25 χρόνων του;

Τι άραγε ετοιμάζει το Rockwave Festival για τα γενέθλια των 25 χρόνων του;

Από το θρυλικό Rock of Gods, μέχρι την περσινή απουσία...
Διαβάστηκε φορες
Διάφορα ονόματα ακούγονται για την επετειακή έκδοση του Rockwave Festival 2020, το οποίο γιορτάζει τα 25 χρόνια του. Μπορεί πέρσι να μην άνοιξε καθόλου τις πόρτες του, φέτος όμως ή καλύτερα τον Ιούνιο του 2020 αναμένεται να παίξει σε δυνατά ονόματα. 

Δελτίο Τύπου

ROCKWAVE strikes again!
 
Xlalala presents
 
ROCKWAVE FESTIVAL 2020
25 χρόνια ROCKWAVE FESTIVAL
 
Μία επική... επέτειος!
 
rockwave festival 25 χρόνια

Εν αρχή ην η ανάγκη για μουσική. Και εγένετο ...το πρώτο και μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας! Ένα όνειρο που κρατάει 25 χρόνια, που παραμένει ζωντανό και εξακολουθεί να εμπνέει. Όπως όλα τα ταξίδια, έτσι και το Rockwave γεννήθηκε από μια τρελή ιδέα, την αγάπη για περιπέτεια, τη δίψα για το καινούργιο, μα πάνω από όλα, το ασίγαστο πάθος για μουσική. Το πείσμα, το όραμα, η αναζήτηση και η ασυμβίβαστη τόλμη έφεραν το καλοκαίρι του 1996 το πρώτο μουσικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, «Rock Of Gods», που τον επόμενο κιόλας χρόνο καθιερώθηκε ως «ROCKWAVE».
 
Από τότε έως σήμερα, το «ROCKWAVE» έγινε μύθος!
 
Η απόλυτη μουσική εμπειρία για τους απανταχού μουσικόφιλους. Το σημείο συνάντησης των ανθρώπων της μουσικής. Ο θεσμός, που έβαλε την Ελλάδα στον διεθνή συναυλιακό χάρτη με τα υψηλά καλλιτεχνικά και υλικοτεχνικά standards.
 
Όμως, ROCKWAVE σημαίνει και ελληνικό καλοκαίρι!... Αισιοδοξία, συγκίνηση, συναντήσεις, έρωτας, εμπειρίες, η δύναμη της ζωής. Είναι δυνατό, ανθεκτικό, σκληρό και ατίθασο. Είναι παιδί και ενήλικας μαζί. Διατηρεί την εφηβική του ορμή αλλά απολαμβάνει και την πείρα του. Είναι 25 χρονών άλλωστε!
 
Το ROCKWAVE, από τη σύλληψή του κιόλας, υπήρξε πρωτοποριακό. Και παραμένει μέχρι σήμερα. Ανέδειξε καλλιτέχνες σαν τους Muse, Placebo, Moby, προσκάλεσε συγκροτήματα και καλλιτέχνες τη στιγμή που βρίσκονταν στο peak της καριέρας τους όπως οι Arctic Monkeys, Robbie Williams, Black Keys, παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της Βρετανικής σκηνής όπως οι Pulp, Blur, Oasis, τόλμησε να αναμετρηθεί με ονόματα –θρύλους: Metallica, R.E.M., Black Sabbath, Guns N' Roses, Iron Maiden ...και δικαιώθηκε.

Στα 25 χρόνια της διαδρομής του φιλοξένησε συνολικά 365 καλλιτέχνες και πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές!
 
Η ιστορία του ROCKWAVE συνεχίζεται. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που το στηρίζουν και επιμένουν. Και το καλοκαίρι του 2020, στα 25α του γενέθλια θα είμαστε όλοι εκεί. Να ανταμώσουμε και να ανταλλάξουμε ιστορίες, να ριγήσουμε στα πρώτα riff της κιθάρας, να χορέψουμε, να ουρλιάξουμε από χαρά, να τραγουδήσουμε αγκαλιά, να ξεδιψάσουμε, να ξενυχτήσουμε και φεύγοντας από τη Μαλακάσα, αργά το βράδυ – σχεδόν πρωί – να πάρουμε μαζί μας τη σκισμένη αφίσα του αγαπημένου ειδώλου.
Να γράψουμε τη δική μας ιστορία:
 
τον Ιούνιο του 2020!
 
Μέχρι τότε λοιπόν... 
 
Ονειρευτείτε, αναπολήστε, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!
 
Ακολουθήστε το Rockwave Festival στις σελίδες του για να μάθετε όσα ετοιμάζει:

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCd2FCZd5-z9QScFiq2QpVwQ 
Facebook: https://www.facebook.com/rockwavefestival/ 
Instagram: https://www.instagram.com/rockwavefestival/ 
Και την Xlalala στις σελίδες της:
Facebook: https://www.facebook.com/xlalala.gr/ 
Instagram: https://www.instagram.com/xlalala.gr/?hl=en 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bLPuPw28Sc8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα