Ραντεβού στο Belle Époque

Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου στον Δαναό με το «Ραντεβού στο Belle Époque»

Ο κινηματογράφος Δαναός θα φιλοξενήσει την Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00 με μια ξεχωριστή πρεμιέρα.
Διαβάστηκε φορες

Η Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία υλοποιεί ήδη από το 2018 το πρόγραμμα MEDIA -  Δημιουργική Ευρώπη, διοργανώνοντας προβολές σε όλη την Ευρώπη με στόχο να φέρει κοντά του πολίτες της Ε.Ε. και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή κινηματογραφική κουλτούρα. Φέτος, η μοναδική αυτή εκδήλωση θα λάβει χώρα 2 - 6 Δεκεμβρίου σε 27 χώρες, 54 πόλεις και με κοινό που υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 14.500 άτομα!

European Cinema Night

European Cinema Night 2019 στον κινηματογράφο Δαναό!
5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00

Στην Αθήνα, ο κινηματογράφος Δαναός θα φιλοξενήσει την πρωτοβουλία αυτή, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00 με μια ξεχωριστή πρεμιέρα.

Η νέα ταινία του Νικολά Μπεντό «Ραντεβού στο Belle Époque», επίσημη συμμετοχή στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στην Αθήνα στο πλαίσιο της εκδήλωσης! Το έργο μας προσκαλεί να αναρωτηθούμε πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να επιστρέψουμε σε μια αγαπημένη ανάμνηση του παρελθόντος και πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι κορυφαίοι Γάλλοι ηθοποιοί Ντανιέλ Ορτέιγ, Γκιγιόμ Κανέ και Ντόρια Τίλλερ.

Ραντεβού στο Belle Époque

O κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος καθώς και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, θα είναι μαζί μας για να παρουσιάσουν την ταινία. Η βραδιά θα κλείσει με κοκτέιλ στο φουαγιέ του κινηματογράφου.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Δεκεμβρίου από τη Rosebud.21 και τη Seven Films

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις


H εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση του προγράμματος MEDIA – Δημιουργική Ευρώπη και σε συνεργασία με την Europa Cinemas.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα