Οι REM βοηθούν την Ιαπωνία

Οι REM συμβάλλουν στη βοήθεια των πληγέντων της Ιαπωνίας.
Διαβάστηκε φορες
Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site των REM, το συγκρότημα συμβάλλει στις δωρεές για την ενίσχυση των πληγέντων της Ιαπωνίας. Μετά το σεισμό της 11 Μαρτίου και το τσουνάμι που ακολούθησε, πολλοί καλλιτέχνες έσπευσαν να ενισχύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν από την καταστροφή.

Μέσω του "Dowload to Donate" της κίνησης Music For Relief (η οποία δημιουργήθηκε για την υποστήριξη των πληγέντων της Αϊτής), υπάρχει η δυνατότητα στήριξης του ιδρύματος Save The Children. Με τη δωρεά τουλάχιστον 10 λιρών μπορεί κανείς να κατεβάσει 17 τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες. Δείτε εδώ το track-listing.Μεταξύ πολλών καλλιτεχνών βρίσκονται και οι REM, οι οποίοι παραχώρησαν τη ζωντανή ηχογράφηση του "Man on the Moon" στο Τόκιο της Ιαπωνίας το 2005.

"Τα παιδιά είναι πάντα τα πιο ευάλωτα σε κάθε καταστροφή", δήλωσε ο Charles MacCormack, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οργάνωσης Save the Children. "Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την κίνηση της Music for Relief, η οποία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των άμεσων και διαρκών αναγκών των παιδιών και των οικογενειών που επηρεάζονται από την παρούσα έκτακτη ανάγκη."

Tags
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα