Deal στον Πολιτισμό & την Τεχνολογία: Οι προσφορές της 08/07

Δείτε από κοντά τους Πυξ Λαξ - Αγοράστε εισιτήριο για τη Λυσιστράτη στη μισή τιμή - Σινεμά με 3,5 Ευρώ - Touch PC με 98 Ευρώ.
Διαβάστηκε φορες
Τα deals και οι διαγωνισμοί της ημέρας, που σχετίζονται με τη μουσική, το θεάτρο, τον κινηματογράφο, τον Πολιτισμό γενικότερα και την τεχνολογία:

ΜΟΥΣΙΚΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Δείτε από κοντά τους Πυξ Λαξ

Το MTV και η Amstel σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους Πυξ Λαξ και να δείτε τη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 11/07

Συμμετοχή εδώ.



ΘΕΑΤΡΟ

Εισιτήριο 12 Ευρώ για τη Λυσιστράτη

Δύο (2) εισιτήρια στην τιμή του ενός (12€ κατ’ άτομο) για να δείτε την παραγωγή της διαχρονικής κωμωδίας του Αριστοφάνη “Λυσιστράτη”, με τους Θύμιο Καρακατσάνη, Βασίλη Τσιβιλίκα, Γιώργο Παρτσαλάκη, Βάσια Τριφύλλη, Γιώργο Κωνσταντίνου, Κώστα Βουτσά και άλλους είκοσι ηθοποιούς και χορευτές, στο Ανοικτό Θέατρο Νέων Μουδανιών το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011!

Deal εδώ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Αθήνα - Εισιτήριο με 3.5€!

3,50€ για την αγορά ενός εισιτηρίου για να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία κάτω από το φως των αστεριών, στον Ιστορικό Θερινό Κινηματογράφο Σινέ Παράδεισος στον Κορυδαλλό Αρχικής αξίας 7€ Έκπτωση 50%

Deal εδώ.



ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Multimedia touch PC, JOURN.E Touch με 98 Ευρώ

Με ένα απλό άγγιγμα, το JOURN.E Touch σας δίνει στιγμιαία πρόσβαση σε εφαρμογές, όπως Facebook, MSN, Twitter, κ.α. Με οθόνη αφής. Συνδεθείτε με πρόσβαση σε Wi-Fi δίκτυο, ανταλλάξτε μηνύματα μεταξύ σας στον πίνακα μηνυμάτων, μοιραστείτε το ημερολόγιο, μιλήστε άμεσα με όποιον θέλετε μέσω instant messaging (MSN), ακούστε ραδιόφωνο από όλο τον κόσμο μέσω IP radio, μείνετε up-to-date με τα RSS feeds, δείτε ή μοιραστείτε τις φωτογραφίες, τη μουσική, και τα βίντεο σας, ή απολαύστε το social networking για να μη χάνετε επαφή με κανέναν.

Deal εδώ. 

Διαγωνισμός ”3D CINEMA EYE Q” από την LG με δώρο τρείς 3D τηλεοράσεις.

Ολοκλήρωσε τις τρεις πίστες, ζύγισε… μέτρησε… ανακάλυψε και ανεξάρτητα από το score συμμετέχεις στην κλήρωση… κι αν είσαι τυχερός, ίσως να αλλάξει και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα. Δύο νικητές θα κερδίσουν μια LG Cinema 3D Monitor κι άλλοι δύο μια LG Cinema 3D Monitor.

Παίξε στο διαγωνισμό εδώ.



Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα