Νέο τραγούδι και video από τους Snow Patrol

Οι Snow Patrol επανέρχονται με νέο ΕΡ και videoclip
Διαβάστηκε φορεςΟι Snow Patrol επανέρχονται με νέα δουλειά μετά τον τελευταίο δίσκο τους A Hunred Million Suns (2008). To 2009 είχαν κυκλοφορήσει μια συλλογή των καλύτερων τραγουδιών της δεκαπενταετούς πορείας τους (Up To Now).
 
Στις αρχές του μήνα είχαν ανακοινώσει στην επίσημη ιστοσελίδα τους την κυκλοφορία ενός EP με τίτλο “Called Out In The Dark”. Το ΕΡ, που περιέχει και τα 'My Brothers', 'I'm Ready' και 'Fallen Empires', θα κυκλοφορήσει μόνο σε ψηφιακή μορφή στην Αγγλία και Ιρλανδία στις 4 Σεπτεμβρίου.

Αναμένουμε λοιπόν και το πλήρες άλμπουμ των ιρλανδών, το οποίο θα πάρει τον τίτλο του από το τραγούδι “Fallen Empires”, που περιέχεται στο ΕΡ. Το τραγούδι “My Brothers”, όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα τους, έχει γραφτεί για την ομώνυμη ταινία του βραβευμένου συντοπίτη τους σκηνοθέτη Paul Fraser.

Το συγκρότημα ηχογράφησε το δίσκο στο Λος Άντζελες σε παραγωγή του Jacknife Lee, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και για τα προηγούμενα τρία άλμπουμ τους.

Ο τραγουδιστής και frontman της μπάντας Gary Lightbody, δήλωσε: «Πήγα στο Metropolis Studios του Λονδίνου και άκουσα την τελική έκδοση του άλμπουμ. Είναι, επιτέλους, έτοιμο και είναι φοβερό. Τώρα περνάμε σε live mode. Έχουμε ξεκινήσει τις πρόβες και θα σας δώσω λεπτομέρειες για τις ζωντανές εμφανίσεις πολύ σύντομα. Δεν έχω υπάρξει περισσότερο περήφανος για κάποιο δίσκο που έχω κάνει (για οποιαδήποτε μπάντα που ήμουν μέλος) και είμαι ενθουσιασμένος να βγω και να το παρουσιάσω ζωντανά. Ήρθε η ώρα».

Το video για το τραγούδι 'Called Out In The Dark' είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Brett Simon, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και το videoclip του 'Somebody Told Me' (The Killers). Στο video ο τραγουδιστής του συγκροτήματος προσπαθεί, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, να πάρει τη θέση που του ανήκει, πίσω από το μικρόφωνο. Έχει, όμως, αντικατασταθεί από τον Jack Davenport (ηθοποιός – Pirates of the Caribbean).


Διαβάστε ακόμα