Shots in the mix

Γεια σας και χαρά σας και καλή βδομάδα να έχουμε…
Διαβάστηκε φορεςΠροτάσεις από τα παλιά


Γεια σας και χαρά σας και καλή βδομάδα να έχουμε… και για να την έχουμε πάμε με κάνα δυο προτάσεις, πρόσφατα κολλήματα. Ξεκινάμε με Blood on the Wall και Stoner Jam. Αγαπημένο εναρκτήριο κομμάτι του Awesomer… Και φεύγουμε από Αμερική και πάμε Νέα Ζηλανδία για τους Clean.

 

Quiz


Ο Τσάκας δηλώνει απορημένος και ξαφνιασμένος με τη δυσπιστία που υπάρχει στο πρόσωπο του. Μα νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό το πώς και το γιατί… Έξτρα ένα δύσκολο quiz ή όπως συνηθίζεται quiz για δυνατούς λύτες. Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε (ικανοποίηση ότι τα καταφέρατε)!Και δεύτερο Quiz για πραγματικά δυνατούς λύτες. Ο ένας είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, ο άλλος είναι δημοσιογραφοπολιτικός γιος του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Άντε πείτε ποιος είναι ποιος...Great Balls

Ρε παιδιά να τα πιάσω;Αν τα πιάσεις λοιπόν και δεις ότι έχεις κοχόνες και δεν μασάς μία δες και την ενέργεια της CarlsbergΑρχοντας

Πόσο θεός μπορεί να είναι ο Ian McKellen; Απλά αναρωτιέμαι αν το σκέφτηκε ο ίδιος… Μάλλον δύσκολο αν κρίνω από γραμματοσειρές, στήσιμο, κτλ.Tweets

Θεϊκή ατάκα: ο μόνος λόγος που δεν πιάνανε τον Μάκη είναι γιατί δεν είχαν βρει τον τρόπο να μην τον βάλουν φυλακή.

Kings and Queen

To να μοιάζει η φωνή σου με αυτή κάποιου τραγουδιστή είναι ένα θέμα, το να μοιάζει η φωνή σου με αυτή του Freddie Mercury σημαίνει ότι μπορεί και να σου  κάτσει κάποια καλή και να τα κονομήσεις και λίγο αν όλα βεβαίως πάνε καλά. Ο Roger Taylor ψάχνει τραγουδιστές που θα πάρουν μέρος και βεβαίως τη θέση του συγχωρεμένου σε εκδήλωση στη Βόρειο Αμερική και ο τύπος που θα δείτε στο  video δικαιολογημένα είναι στις πρώτες πρώτες επιλογές.

Εθελοντισμός

Wonder festival λέγεται το festival που μαζεύει 50 εθελοντικές ομάδες την Κυριακή 02/10 στο Γκάζι. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και με συναυλίες… Πέρνα για να τους γνωρίσεις  καλύτερα έως και πολύ καλύτερα (τυχαία νομίζεις είναι χορηγός τα Duo;).

Θέατρο

Το video με το διαιτητή που κάνει θέατρο πιθανότατα το έχετε δει όλοι. Αν υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν έπεσαν πάνω του να μα την Παναγία αξίζει να το δείτε. Το πιθανότερο είναι πως ο  Μπέος έπαιξε πώς για πρώτη φορά διαιτητής θα δώσει κόκκινη στον εαυτό του για θέατρο.


Θεατρίνος διαιτητής! by MotionCrew

Nirvana

To Sonik συνεχίζει τις καλές του κυκλοφορίες και αυτή τη φορά αφιερώνει τεύχος στους Nirvana με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Nevermind. Όλη η ζωή και ο θάνατος του γκρουπ σε ένα καλά δουλεμένο τεύχος  γεμάτο γνωστές και άγνωστες φωτογραφίες και πληροφορίες. Μαζί CD όλο το Nevermind διασκευασμένο ελληνικές μπάντες.

Τράμπα

Να πώς οι μάρκες και οι brandες θα μπορούσαν να ζήσουν αγαπημένες… ή σε περίπτωση που γινόταν μια συγχώνευση, που είναι και της μόδας, θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το παρακάτω παράδειγμα για το νέο τους λογότυπο. 

live

Το Σάββατο 01/10 (καλό μήνα να έχουμε) θα πάω  Passport Πειραιά να δω Nightstalker και μαζί τους θα παίξουν οι Bliss Έλληνες και αυτοί και με  ταλέντο να σερβίρουν ποτά στο Red.

Διαλύθηκαν και οι R.E.M. πάει και Λονδίνο ο γαύρος… Στενάχωρα πράγματα.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα