Η Νέα Γενιά της Μουσικής στο Γκάζι

Τρεις εξαιρετικές γυναικείες φωνές της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Νατάσσα Μποφίλιου, συμπράττουν για πρώτη φορά...


Διαβάστηκε φορες
Αν ψάξει κανείς να βρει τις γυναικείες φωνές που έχουν ξεχωρίσει από τη νέα γενιά ερμηνευτριών, αναμφισβήτητα θα συμπεριελάμβανε στις πρώτες θέσεις της λίστας του την Ρίτα Αντωνοπούλου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσσα Μποφίλιου. Τρεις εξαιρετικές φωνές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά η καθεμία, αλλά κοινό τους γνώρισμα ότι ξεχώρισαν από πολύ νωρίς και έχουν ήδη πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Δεν χρειάζονται μάλλον και πολλές συστάσεις. Χιλιοακουσμένες οι επιτυχίες του παρθενικού προσωπικού δίσκου της Ελεονώρας Ζουγανέλη και ειδικά το "Έλα". Χιλιογραμμένα τα θετικά της ερμηνευτικής κατάθεσης της Ρίτας Αντωνοπούλου στο δίσκο "Για φωνή και ορχήστρα" με τον Θάνο Μικρούτσικο. Για την Νατάσσα Μποφίλιου τι να πει κανείς; Ίσως η κορυφαία εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς, με τους δίσκους-συνεργασίες με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο να αποτελούν μερικά από τα καλύτερα πράγματα που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια.

Αυτές οι τρεις εξαιρετικές καλλιτέχνιδες λοιπόν, που πάνω-κάτω ανήκουν στην ίδια γενιά, τη λεγόμενη "Γενιά του 2010", όπως εύστοχα έχει γράψει και ο μουσικός τύπος, ενώνουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια του θεσμού "Η Νέα Γενιά της Μουσικής πατάει στο Γκάζι". Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου θα βρίσκονται στην Τεχνόπολη για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με παλιά και νεότερα τραγούδια, σε επιμέλεια Καραμουρατίδη-Ευαγγελάτου. Μία συνεργασία-σταθμός, την οποία - αν μας επιτρέψει ο καιρός να απολαύσουμε - σίγουρα θα την συζητάμε για καιρό.

Ενορχηστρώσεις / Πιάνο:  Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Κιθάρες: Παύλος Συνοδινός, Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης.

info

Η Νέα Γενιά της Μουσικής πατάει στο Γκάζι
Ρίτα Αντωνοπούλου - Ελεονώρα Ζουγανέλη - Νατάσσα Μποφίλιου
Παρασευή 9 Οκτωβρίου 2009
Τεχνόπολις (Πειραιώς 100 Γκάζι)
Πληροφορίες στο τηλ 210 3475502
Ώρα Έναρξης: 20.30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10 ευρώ, Ταμείο 15 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Metropolis, ticketnet.gr, 210 8840600, Tεχνόπολις
Πρόσβαση: Σταθμός Μετρό "Κεραμεικός"

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Διαβάστε ακόμα