Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Αποθήκη του Μύλου

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Αποθήκη του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη, με ακουστικό σχήμα και νέο πρόγραμμα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Διαβάστηκε φορες
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σωκράτης Μάλαμας
Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου
και για 4 διήμερα
στην Αποθήκη του Μύλου

Μετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στις περισσότερες πόλεις, ο Σωκράτης Μάλαμας ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη από τις 4 Νοεμβρίου, για 8 εμφανίσεις στην Αποθήκη του Μύλου, με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί και την βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη στο μπουζούκι και στο λαούτο, και τη Μαρίνα Δακανάλη στο τραγούδι, θα παρουσιάσει ένα καθαρά ακουστικό πρόγραμμα αυτήν την φορά, με νέες ενορχηστρώσεις.

Οι επιλογές ποικίλουν, η ανάγκη του Σωκράτη αυτή τη φορά είναι να παίξει και καινούρια κομμάτια, δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια την αγάπη του κοινού του. Ο Σωκράτης μπέρδεψε δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό και ευφάνταστο.

Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το “Πέρασμα” σε στίχους Άλκη Αλκαίου. Παράλληλα, ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει και ορισμένα αξέχαστα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές που ξεχωρίζει και θα τις μοιραστεί με το κοινό του. Πάντα ερμηνευμένα με το προσωπικό του ύφος και την ιδιαίτερα γοητευτική μπάσα φωνή του, θα ξανασυστήσει στη σκηνή της Αποθήκης τραγούδια που όλοι αγαπάμε και όλοι σιγοτραγουδάμε.

Επιμέλεια στησίματος ήχου: Βασίλης Δρούγκας / Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Νίκος Κωνσταντάκης / Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης / Επιμέλεια σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

Ραντεβού στις 4 Νοεμβρίου, και για 4 διήμερα
κάθε Παρασκευή και Σάββατο
με τον Σωκράτη Μάλαμα στη Θεσσαλονίκη

Info
Mylos Αποθήκη - Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
Τιμές εισιτηρίων : 15,-€ με ποτό στο μπαρ / 120,-€ φιάλη
Κρατήσεις και πληροφορίες : 2310. 551 836
mylos.gr
Διαβάστε ακόμα