Υπόγεια Ρεύματα & Θάνος Μικρούτσικος @ Σταυρός του Νότου: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Υπόγεια Ρεύματα και Θάνου Μικρούτσικου στο Σταυρό του Νότου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Υπόγεια Ρεύματα και Θάνου Μικρούτσικου στο Σταυρό του Νότου την Πέμπτη 15 Μαρτίου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 3 μμ:

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Δελτίο Τύπου

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ live

Πέμπτη 15 Μαρτίου

Special Guest: ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Τα Υπόγεια Ρεύματα κλείνουν τις εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου και ανεβαίνουν στην Κεντρική σκηνή την Πέμπτη 15 Μαρτίου, καλώντας επί σκηνής έναν αγαπημένο τους συνθέτη και φίλο, τον ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ. Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από το

δίσκο που έβγαλαν από κοινού «Τους έχω βαρεθεί», διασκευάζοντας τα πολιτικά του τραγούδια, τραγούδια που αποδεικνύονται πιο επίκαιρα στις μέρες μας από ποτέ... Η συμμετοχή του Θάνου Μικρούτσικου  στην τελευταία παράσταση των Υπογείων Ρευμάτων στο Σταυρό του Νότου, σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας, όπου θα συνεργαστούν και πάλι για περιορισμένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Τα Υπόγεια Ρεύματα, όπως πάντα θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία τους με τον ιδιαίτερο ήχο που τους  χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Ήχο που διευρύνει τις πεπατημένες ροκ φόρμες κι αγνοεί τα κλισέ της τυπικής ελληνικής ροκ σκηνής, δίνοντας έμφαση στον πειραματισμό και τις αυτοσχεδιαστικές εξερευνήσεις.

Παράλληλα θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά κομμάτια από τη νέα δουλειά που ετοιμάζουν, ενώ πάντα η σκηνή είναι ανοιχτή για απρόβλεπτα τζαμαρίσματα με τους εξαιρετικούς φίλους μουσικούς, που πολύ συχνά συνδράμουν στις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων.

Οι πιστοί ξέρουν....

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος - Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22.00 - Είσοδος 10ευρω με μπύρα-κρασί

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα