Γκαγκαντίν: Η συμμαχία του καλοκαιριού στο θέατρο Πέτρας

Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας και Μουζουράκης μάς διασκέδασαν και μας τραγούδησαν στο θέατρο Πέτρας την καλοκαιρινή νύχτα της Δευτέρας
Διαβάστηκε φορες
Αφού ο καιρός μάς τα χάλασε και δεν καταφέραμε να απολαύσουμε την παρέα του Γκαγκαντίν την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο επιβλητικό θέατρο της Πετρούπολης, ο έναστρος ουρανός τη δεύτερη φορά δε μας χάλασε χατήρι. Ανεβήκαμε λοιπόν κι εμείς στο λόφο της Πετρούπολης για το μουσικό αυτό event τη Δευτέρα 21 Ιουλίου. Αν και η συναυλία άρχιζε (θεωρητικά) στις 9 το βράδυ, το θέατρο ήταν μισογεμάτο την ώρα εκείνη. Ο κόσμος ερχόταν κατά κύματα μέχρι τις 9:30, οπότε και έκλεισαν τα φώτα για να υποδεχθούμε τους καλλιτέχνες στη σκηνή. Η πλατεία του θεάτρου ήταν άδεια, με τον κόσμος κυρίως καθιστό, κάτι που άλλαξε πολύ γρήγορα μετά από πρόσκληση των τραγουδιστών. Οι τραγουδιστές μάς ενημέρωσαν επίσης για τους εθελοντές διασώστες που βρίσκονταν στο χώρο, μετά από πρωτοβουλία του δήμου Περιστερίου και των διοργανωτών.

Αφού μας υποδέχθηκαν και οι τρεις με ένα medley από τον “Σουλτάνο της Βαβυλώνας”, το “Ντιρλαντά” και το ομώνυμο κομμάτι της συναυλίας, έμεινε στη σκηνή ο Πάνος Μουζουράκης και τραγούδησε αρκετά από τα γνωστά του κομμάτια, όπως το “Μαντάμ” και το “Στόχο”, ενώ ζέστανε το κοινό με το χιούμορ του.

Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μετά το ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη στο “Νότο”, ο τελευταίος μάς άφησε στα έμπειρα χέρια του Μαχαιρίτσα. Και εκείνος με τη σειρά του μας τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες του (“Μικρός Τιτανικός”, “Μάτια δίχως λογική”, “Έλα ψυχούλα μου” κ.α.) πριν να υποδεχθεί στη σκηνή το Διονύση Σαββόπουλο. Μαζί τραγούδησαν δύο κομμάτια και μετά η σκηνή παραδόθηκε αποκλειστικά στο μεγάλο Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος ερμήνευσε ορισμένα από τα δικά του γνωστά κομμάτια (“Άγγελος Εξάγγελος”, “Δημοσθένους Λέξις” κ.ά.).

Για το τελευταίο τμήμα της συναυλίας ξαναβγήκαν και οι τρεις στη σκηνή και μας αποχαιρέτησαν στις 11:45 με ένα γεμάτο πρόγραμμα που μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους και χορτασμένους από μουσικές. Ένας ιδανικός τρόπος για να περάσουμε ευχάριστα το βράδυ μας.

Tracklist:
Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας / Ντιρλαντά / Γκαγκαντίν
Το σώσε
Μαντάμ
Είναι δύσκολο να είσαι αστέρι (σονάτα σε ντο μείζονα για πιάνο με 4 χέρια και φωνάρα)
Στόχος
Αηδόνι στην κερασιά
Το σαλάμι
Americano (Θέλω να γίνω Αμερικάνος)
Νότος
Πόσο σε θέλω
Μικρός Τιτανικός
Μάτια δίχως λογική
Έτσι κι αλλιώς
Έλα ψυχούλα μου
Παλιός στρατιώτης / Διδυμότειχο blues
Και τι ζητάω
Στη συγκέντρωση της ΕΦΕΕ
Ζεϊμπέκικο (Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια)
Θαλασσογραφία
Η παράγκα
Άγγελος εξάγγελος
Δημοσθένους λέξις
Μαύρη θάλασσα
Παράβαση (Αχαρνής)
Τερατάκια τσέπης
Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας
Συννεφούλα
Ένας Τούρκος στο Παρίσι
Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη
Πεθαίνω για σένα
Σαν τον Καραγκιόζη
Ας κρατήσουν οι χοροί
Φίλα με ακόμα
‘Ητανε μια φορά
Μια θάλασσα μικρή

Μουσικοί:
Γιώτης Κιουρτσόγλου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης
Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα