Οι Interpol εγκλωβισμένοι σε χιονοθύελλα για 60 ώρες

Αν χρειαζόταν να φάμε κάποιον για να επιβιώσουμε θα ήταν ο Μάνατζερ της περιοδείας! 
Διαβάστηκε φορες
Τι είπατε; Κρυώνετε; 

Και τι να πουν κι οι Interpol που αποκλείστηκαν σε ξαφνική χιονοθύελλα που χτύπησε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα έξω από το Buffalo 60 ολόκληρες ώρες με αποτέλεσμα να ακυρώσουν όχι 1 αλλά 3 συναυλίες τους;

Το χρονικό της χιονοθύελλας έχει ως εξής. Τη Δευτέρα το βράδυ το συγκρότημα ξεκίνησε από το Columbus στο Ohio αλλά το πρωί της Τρίτης ακινητοποιήθηκαν έξω από το Buffalo στον αυτοκινητόδρομο Ι-90. 

'Ετσι ακύρωσαν τη συναυλία της Τρίτης στο Toronto (18 Νοεμβρίου) και αργότερα στο Montreal (20 Νοεμβρίου) ποστάροντας στη σελίδα τους "Το πούλμαν μας έχει παγιδευτεί σε χιονοθύελλα έξω από το Buffalo"

'Οταν αποείδαν πια, άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στο τουίτερ και, επειδή ο κόσμος του τουίτερ έχει ιδιαίτερο χιουμορ και θα το λέω μέχρι τελικής πτώσης, οι τουιτεράδες οπαδοί ξεκίνησαν το hashtag #winterpol (φοβεροί!) για συμπαράσταση.

Κάτι φάνηκε ν' αλλάζει για λίγο μα το μόνο που κατάφεραν είναι να φτάσουν μέχρι το Buffalo και αυτή τη φορά μέσω Facebook να ανακοινώσουν στην πόλη της Βοστόνης πως έχουν αποκλειστεί στο Buffalo και πως δε θα τα καταφέρουν. "Κρατήστε τα εισιτήριά σας και θ' ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία"

Ο κιθαρίστας των Interpol Daniel Kessler σε τηλεφωνική συνέντευξή του στους Kevin & Bean KROQ (Ακούστε τον Kessler εδώ) δήλωσε πως όταν πρωτοσταμάτησε το πούλμαν τους είχε την εντύπωση οτι περνούσαν κάποιον έλεγχο εγγράφων στα σύνορα με Καναδά.

"Συνήθως σταματούν τα οχήματα και σου ζητούν να κατεβείς και να δείξεις τα χαρτιά σου. Οταν είδα πως σταματούσαμε για λίγο σκέφτηκα: α ωραία, μας αφήνουν να περάσουμε αυτή τη φορά. Το επόμενο πρωί κατάλαβα οτι είχαμε κολλήσει στο χιόνι. Ο οδηγός μας είπε πως μερικά χιλιόμετρα μακριά είναι το Buffallo και δεν έχει χιονίσει ακόμα εκεί και χάρηκα. Τελικά δεν είχαν χιόνι μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήρθε λίγο αργότερα..."

Ο Daniel πρόσθεσε πως ο αποκλεισμός στο πούλμαν δεν ήταν και τόσο τραγική κατάσταση για τους ίδιους όσο για τον υπόλοιπο κόσμο εκεί, εφόσον έτσι κι αλλιώς μένουν στο πούλμαν και δε τους έλειψε ούτε το φαγητό ούτε η διασκέδαση. Ο frontman του συγκροτήματος Paul Banks δούλεψε κάποια νέα κομμάτια, ο Kessler κατανάλωσε αρκετό φυστικοβούτυρο, όλοι τους παρακολούθησαν αγώνες στο SportsCenter και ταινίες με vodka και σνακς. Αν εξαιρέσεις τις ακυρώσεις των συναυλιών και την επικινδυνότητα της κατάστασης (είχαμε και νεκρούς σ' αυτή τη χιονοθύελλα), δε διαφέρει απο οποιαδήποτε άλλη περιοδεία.

Τέλος καλό  όλα καλά. Το συγκρότημα έφτασε στη Νέα Υόρκη και έπαιξαν στην εκπομπή "Late Night with Seth Meyers". Στην ερώτηση "Αν χρειαζόταν να φάτε κάποιον για να επιβιώσετε, ποιός θα ήταν;" ο Kessler χωρίς πολλή σκέψη είπε πως ο κλήρος πέφτει στον Tour Manager! ( lucky you..)

Και μετά με ρωτάτε που πήγαν οι  καλοί παραγωγοί στις μέρες μας... Αν υπάρξει είδηση για την παραίτηση/ αντικατάσταση του Tour Manager των Interpol να με θυμηθείτε.

Η χιονΟδύσσεια των Interpol μέσω twitter εδώ:

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα