Ο Julian Casablancas των Strokes σε διαφήμιση αρώματος

Ο Julian Casablancas των Strokes έγραψε ένα τραγούδι, το οποίο και ερμήνευσε πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση του αρώματος Azarro
Διαβάστηκε φορες
Ο τραγουδιστής και βασικός στιχουργός των Strokes, Julian Casablancas, έγραψε ένα τραγούδι, το οποίο και ερμήνευσε πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση του αρώματος Azarro. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι 'I Like The Night'.

Στο διαφημιστικό σποτ ο Casablancas τραγουδά στην κάμερα, πριν πηδήξει στα χέρια του πλήθους που τον παρακολουθεί. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Ο ίδιος δήλωσε πως το τραγούδι που ηχογράφησε για το διαφημιστικό είναι εμπνευσμένο από το παλαιότερο τραγούδι των Strokes Take It Or Leave It’ (2001). Ο τραγουδιστής είπε πως του ζητήθηκε να γράψει ένα τραγούδι παρόμοιο με αυτό και πρόσθεσε πως ήθελε το τραγούδι να έχει ένα και λίγο «screaming», για να δώσει μια αίσθηση από το ‘Take It Or Leave It’.

Εξηγώντας την επιλογή του τίτλου του κομματιού είπε: «Πάντα ήμουν άνθρωπος της νύχτας, μου αρέσει πολύ το βράδυ. Έτσι, πήρα αυτό το συναίσθημα και το έβαλα σε ένα τραγούδι».

Εν τω μεταξύ, οι Strokes βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης νέου δίσκου. Ο μπασίστας του συγκροτήματος Nikolai Fraiture ανέφερε πως αν και ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει πολλά τραγούδια, έχουν πολλά μέρη τα οποία «ενώνουν σαν παζλ».


Διαβάστε ακόμα