Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα European Festival Awards 2014

Ανάμεσά τους: Plisskën, EXIT, Primavera Sound, Flow και Maifeld Derby.
Διαβάστηκε φορες
Για έκτη χρονιά θα απονεμηθούν τα Βραβεία των Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ. Συνολικά διαγωνίζονται περισσότερα από 300 φεστιβάλ που εκπροσωπούν 33 χώρες. Οι συμμετοχές υποβλήθηκαν από τους ίδιους τους διοργανωτές, οπότε σε αυτή την πρώτη φάση της ψηφοφορίας καλείται το κοινό να αποφασίσει ποιες θα προχωρήσουν.

Οι τελικές υποψηφιότητες για τα βραβεία θα ανακοινωθούν στις 4 Νοεμβρίου. Οι νικητές θα ανακηρυχθούν από τη συνδυαστική ψήφο κοινού και κριτικής επιτροπής με την τελετή απονομής να γίνεται την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2015 στο Groningen της Ολλανδίας. Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία εδώ.

Οι προτάσεις είναι ακόμα πολυάριθμες. Ξεχωρίζει το δικό μας Plisskën Festival που είναι υποψήφιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία "Best Indoor Festival" (πέρυσι είχε εξασφαλίσει μία επιπλέον υποψηφιότητα στην κατηγορία "Best Small Festival"). Διαβάστε την ανταπόκρισή μας από το Plisskën Festival 2014 που διεξήχθη στις αρχές Ιουνίου στον Ελληνικό Κόσμο και στηρίξτε με την ψήφο σας την εξαιρετική δουλειά του.

Στις υπόλοιπες υποψηφιότητες αξίζει να σταθούμε στα φεστιβάλ που παραβρεθήκαμε και μεταδώσαμε μέσω του Mix Grill. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία "Best Major Festival" συναντούμε το EXIT που γίνεται στη Σερβία (ημέρα 1η, ημέρα 2η, ημέρα 3η και ημέρα 4η) και το Primavera Sound της Βαρκελώνης (Part I, Part II και Part IIΙ). Το τελευταίο μάλιστα είναι υποψήφιο και στην κατηγορία "Best European Line-Up". Στη μεσαία κατηγορία "Best Medium-Sized Festival" βρίσκεται το Flow Festival που διεξάγεται στο Ελσίνκι (η μετάδοση και οι 10+2 στιγμές του φεστιβάλ), ενώ θέση με το σπαθί του στη μικρή κατηγορία "Best Small Festival" διεκδικεί το Maifeld Derby του Μάνχαϊμ (η μετάδοση και ο απολογισμός).

Η πρώτη φάση της ψηφοφορίας θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου. Για να ψηφίσετε πατήστε στην παρακάτω εικόνα και συμπληρώστε τη φόρμα που θα ανοίξει. Μαζί με τη συμμετοχή σας έχετε την επιλογή να μπείτε στην κλήρωση για 2 VIP εισιτήρια για καθένα από τα φεστιβάλ που θα κερδίσει κάποιο βραβείο καθώς και για ένα iPad mini (16GB). Ασχολίαστη η συνύπαρξη των δώρων!



Θυμηθείτε τους νικητές των European Festival Awards 2013 που ανακοινώθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα