Παρασκευή Παλιμπαιδισμού

Παρασκευή Παλιμπαιδισμού : Ένα πάρτυ στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Η ομάδα So7 ανεβάζει ένα πάρτι στο θέατρο του Νέου Κόσμου.
Διαβάστηκε φορες
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου και η ομάδα So7 παρουσιάζουν μια παράσταση έκπληξη κάθε Παρασκευή στην κεντρική σκηνή. Μια παράσταση πάρτι ξεκινάει κάθε Παρασκευή μεσάνυχτα και τη μετατρέπει σε Παρασκευή Παλιμπαιδισμού. 

Εφτά άνθρωποι σε ένα μπαρ. Εφτά άγνωστοι. Εφτά φίλοι. Όλοι οι άνθρωποι διασκεδάζουν σε ένα μπαρ. Ο Quadrápod παίζει μουσική και τους ξεσηκώνει. Η μουσική του Quadrápod ξεσηκώνει τον οποιοδήποτε. Τον κάνει να θέλει να χορέψει, να θέλει να ερωτευτεί, να κάνει έρωτα, να βγάλει από μέσα του ένα καλά κρυμμένο αγρίμι. Ο μπάρμαν εξαγριώνεται. Σερβίρει ποτά. Το αλκοόλ ρέει. Οι άνθρωποι έρχονται κοντά. Η Γαλλίδα χορεύει.  Η μουσική συνεχίζει να παίζει και να τρελαίνει τους θαμώνες του μπαρ.

Η ομάδα So7 ανεβάζει ένα πρωτοποριακό έργο στο θέατρο του Νέου Κόσμου.  Η «Παρασκευή Παλιμπαιδισμού» πρόκειται για ένα ζωντανό πάρτι επι σκηνής.  Εύστοχοι παραλληλισμοί της ωμής ζωής μας, που κινείται μεταξύ των Γάλλων φιλοσόφων και του σεξ. Η μοναδική και σύγχρονη σκηνοθεσία με τη χρήση blue light και στοπ καρέ, δίνουν στην παράσταση αέρα από τις θεατρικές παραστάσεις του εξωτερικού. Για μιάμιση ώρα περίπου, οι ηθοποιοί εκφράζουν τους φόβους, τις ανησυχίες , τα προβλήματα και τους προβληματισμούς των σύγχρονων νέων κάτω από την εκωφαντική μουσική ενός μπαρ.

Η «Παρασκευή Παλιμπαιδισμού» κινείται μεταξύ μιας θεατρικής παράστασης και ενός διαδραστικού παιχνιδιού με το κοινό, που στόχο έχει να κάνει να διασκεδάσει και το θεατή, που κάθεται στην τελευταία σειρά. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της παράστασης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για την αθηναική θεατρική σκηνή,  που ο συντηρητισμός και η έλλειψη φαντασίας είναι κύρια χαρακτηριστικά της. Η «Παρασκευή Παλιμπαιδιμού» είναι το μεγάλο πάρτι, που χάσατε στην εφηβεία σας. Μην το χάσετε.

Συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία: So7
Επιμέλεια κίνησης - Χορογραφίες: Φρόσω Κορρού
Μουσική επιμέλεια – live dj set: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Σκηνικά-Κοστούμια: Κenny Μaclellan
Σχεδιασμός φωτισμών: Στέλλα Κάλτσου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Σταμουλακάτου

Παίζουν οι ηθοποιοί

Προμηθέας Αλειφερόπουλος , Τάσος Καραχάλιος , Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ίριδα Μάρα , Χριστίνα Μπίτου , Πηνελόπη Μωρούτ , Φιντέλ Ταλαμπούκας , Βασιλική Τρουφάκου

Σύνδεσμος παράστασης : http://nkt.gr/play/168/paraskeyh-palimpaidismoy/

Αξιολόγηση Θεατρικής Παράστασης
Βαθμός Παράστασης
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα