Παρουσίαση του νέου δίσκου των My Wet Calvin στο Bios: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των My Wet Calvin στο Bios το Σάββατο 28 Απριλίου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία - παρουσίαση του νέου δίσκου των My Wet Calvin στο Bios το Σάββατο 28 Απριλίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου στις 12 μμ:

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ
MY WET CALVIN   HAPPENED BEFORE

Το Σάββατο 28 Απριλίου, οι My Wet Calvin παρουσιάζουν στo Bios το νέο τους δίσκο, “Happened Before”, μια εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία του από την Inner Ear. Το live θα ανοίξουν οι Monday Night Fever.

info:
Σάββατο 28 Απριλίου 2012
Ώρα: 9.30 μμ, Είσοδος:  8€
Bios, Πειραιώς 184
http://www.bios.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ATHENS VOICE
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ | MAD TV | MAD RADIO
AVOPOLIS.GR | DEBOP.GR I  DOCTV.GR | ELCULTURE.GR | INFOOTBALL.GR
JUMPINGFISH.GR |  MIXGRILL.GR | MIXTAPE.GR

My Wet Calvin
Οι My Wet Calvin μοίρασαν για πρώτη φορά σε συναυλία τους δωρεάν χειροποίητα cd με τα τραγούδια τους το 2005. Έκτοτε, μεσολάβησαν 6 κυκλοφορίες αντίστοιχης λογικής, ένα LP (All Great Events, 2010), 3 βίντεο κλιπ χαμηλού προϋπολογισμού, μια συναυλία σε στριπτιτζάδικο καθώς και άπειρες  live «μεταμφιεσμένες» εμφανίσεις . Ο νέος δίσκος τους, “Happened Before”, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2012 από την Inner Ear.
www.mywetcalvin.com | www.twitter.com/mywetcalvin | www.myspace.com/mywetcalvin

Monday Night Fever
Στην αρχή ήταν οι σπιτικές μελωδίες του Δημήτρη. Το 'The Midget Party EP΄ήταν η πρώτη του μικρή συλλογή γάτων, νάνων κ λαγών. Ακολούθησαν κάποιες κυκλοθυμίες. Μια μέρα ήρθε φρέσκο και πολύχρωμο το 'Rainbow Reef EP' από την Bad Panda Records. Μετά δονήσεις, τρύπιοι ήλιοι κ υπέροχες φάσεις. Λίγο καιρό μετά ήρθε και ο Νίκος με τα τύμπανα κ τους ρυθμούς του. Απο τότε εχουν αλλάξει πολλά. Τώρα παίζουν παιχνίδια φαντασίας, φτιάχνουν παζλ ήχων. Προσπαθούν να μεταφράσουν όσα δεν είναι εύκολο κανείς να εξηγήσει, σε κάτι που μπορούν να καταλάβουν όλοι, χωρίς πολλές λέξεις.

Αυτή την περίοδο γράφουν vέο υλικό για την επόμενή τους κυκλοφορία.

http://soundcloud.com/monday-night-fever I http://mondaynightfever.tumblr.com
http://mondaynightfever.bandcamp.com/album/rainbow-reef-ep
https://www.facebook.com/pages/Monday-Night-Fever/220918851305190

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα